DOBRE VIJESTI

Novi uspjeh Ane Tevšić: suradnja s Cartoon Networkom

Ana Tevšić
Foto: Privatna fotografija
1/9
15.12.2014.
u 16:00

Naša poznata i nagrađivana produkt dizajnerica kreirat će proizvode za popularnu TV postaju koja emitira crtiće

Iz kreativne manufakture 'Love, Ana' iza koje stoji mlada 28-godišnja produkt dizajnerica Ana Tevšić, dolaze nove dobre vijesti. Nakon osvajanja prestižne nagrade IDA (The International Design Awards, odnosno 3. mjesta za svoj dizajnerski studio, Ana Tevšić zaključila je godinu još jednim uspjehom - sklapanjem suradnje s popularnim Cartoon Networkom koji emitira crtiće.

Poznata tv postaja angažirala je Anu kao dizajnericu za kreiranje novih proizvoda vezanih uz njihove kultne crtiće Johnny Bravo, Cow&Chicken i Dexter's Laboratory. Što će to zapravo biti, tek nam ostaje vidjeti.

Foto: Robert Demo

- Do suradnje je došlo iznenada i neočekivano te sam presretna što sam dobila priliku raditi i biti dio ovako velikog i opsežnog projekta. Veselim se svakoj njegovoj novoj fazi – kaže Ana. Radost zbog novoga projekta velika je i zbog činjenice da su to crtići na kojima je Ana odrasla i koje obožava.

- Uvijek kažem da su oni zaslužni za to što sam rano progovorila engleski jezik. Lijepo je i neočekivano raditi na nečemu što mi je u djetinjstvu bila zabava i što mi otvara još više kreativnih rješenja - objašnjava. Iako su u pitanju omiljeni crtići koji imaju predznak zabave i smjeha, Ana je svjesna da joj zadatak neće biti lagan. No, osim s ozbiljnošću i odgovornošću, mlada dizajnerica pristupa mu i s velikim zadovoljstvom.

Usto, ovo je za nju veliki izazov jer ipak je to prvi projekt ovakve vrste i bit će zanimlji vi iz perspektive novih tehnologija i materijala. Anina dizajnerska poetika nije do sada bila prožeta animiranim filmovima niti je vidljiva inspiracija njima.

- Puno je meni nepoznatih faktora u samom procesu, no s obzirom da mi na ovome već mjesecima radimo - zaista je suradnja predivna i imam samo riječi hvale. Mislim da ću puno naučiti, a svakako cijenim to što sam uopće dobila priliku biti dio ovako lijepe priče – zaključuje skromno Ana.

U našoj foto galeriji pogledajte neke od najpoznatijih Aninih radova.

>>Novo kod Ane Tevšić: ručno izrađena kolekcija inspirirana šumom i drvećem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije