Nova kolekcija

Novi set kuhinjskih uređaja s potpisom slavnog Ora Ïta

Promo
24.09.2017.
u 08:31

Svi uređaji presvučeni su crnim ili bijelim staklom što im daje glamurozan izgled

Ako ste ikada maštali o dizajnerskoj kuhinji, vjerojatno ste, ako niste dobili na lotu, i ostali samo na – maštariji! No to se može promijeniti, odlučite li se uložiti u brzinski makeover kuhinje, novim kućanskim aparatima sa slavnim potpisom.Naime, svjetlo dana ugledala je nova kolekcija koju za Gorenje potpisuje slavni francuski dizajner Ora Ïto, koji je, deset godina nakon prve linije Simplicity, ponovo uspio napraviti uređaje koji će svakom domu dati dozu glamura.

Glatko crno ili bijelo staklo prekriva uređaje, a u savršenoj kombinaciji s metalnom drškom stvara dizajn koji će položiti svaki test vremena i uzdići se iznad prolaznih trendova.Pravi ljubitelji stila prepoznat će potencijal pomicanja granica u svojem urbanom okruženju te uživati u kreiranju novih okusa i tekstura te novih kulinarskih eksperimenata koristeći uređaje iz širokog asortimana kolekcije Gorenje by Ora Ïto.

U kuhinji budućnosti nalaze se svi uređaji koji čine život jednostavnijim i lakšim. Tu su samostojeći hladnjaci – zamrzivači vrhunskih performansi, pećnice velikog obujma koje ispunjavaju sve zahtjeve korisnika i same se čiste, indukcijske ploče koje imaju napredna tehnološka rješenja poput PowerBoosta ili BridgeZone funkcija, zidne ili otočne nape koje plijene pažnju minimalističkim dizajnom te perilice posuđa koje imaju kapacitet do čak 16 servisa posuđa, a za potpuno suho posuđe pobrinut će se čarobna funkcija TotalDry. Još jedna prednost odnosi se na indukcijsku ploču koja pomaže u brzoj pripremi jela.

Foto: Promo

– Gorenje je oduvijek bio predvodnik u svijetu kućanskih uređaja. Kad su u pitanju napredna tehnološka rješenja, naši uređaji prate vrhunske standarde, no kako bi kuhanje bilo istinski užitak i čarolija, potreban je savršen dizajn koji je istovremeno inovativan, jednostavan i intuitivan.Upravo tako možemo opisati kolekciju Gorenje by Ora Ïto koja osvaja svojom izvrsnošću, profinjenošću i koja je jednostavno čarobna. Ovo je kolekcija koja će se savršeno uklopiti u moderan dom i urbani stil života – izjavio je Damir Dražetić, direktor Gorenja Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije