novi broj magazina

Novi Living ima savršen recept za genijalan odmor i opuštanje, vodimo vas u, doslovno, raj na zemlji

01.07.2022.
u 06:15

Znate li gdje se u Hrvatskoj nalazi drugi najsunčaniji položaj? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Ljetne vrućine uzele su maha i svi mi, dok čekamo godišnji odmor, lovimo hlad, a uz sutrašnji novi broj magazina Living u tom hladu ćete zaista i uživati jer vodimo vas, doslovno, u raj na zemlji. Točnije, u dvije senzacionalne vile koje oduševljavaju na prvu.

Kuća u Skradinu ima stogodišnju tradiciju, a valsnike u obnovi nisu zaustavila ni oštećenja iz rata. Stvorili su pravu hedonističku oazu s najposebnijim bazenima, uostalom, uvjerite se sami u senzacionalnost ove kuće bogate povijesti.

Znate li gdje se u Hrvatskoj nalazi drugi najsunčaniji položaj? Odgovor bi vas mogao iznenaditi - riječ je o Udbini. A upravo je položaj bio presudan faktor zbog koje se vlasnik odlučio podići grandiozni vilu u srcu Like. A koliko je posebna najbolje govori činjenica da je jedna od rijetkih kuća u zemlji koje imaju dva bazena - unutarnji i vanjski.

Ako želite rashladiti dom i dočarati ljetni ugođaj, naš editorijal bit će vam prava poslastica, kao i recepti s potpisom Botanista, zagrebačkog restorana s najljepšim vrtom u gradu.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Provjerili smo što se nudi na sniženjima, otkrivamo u koje komade uložiti te kako urediti balkon i terasu kako bi bili ljepši od susjedovog.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Nemojte zaboraviti da je i biljkama vruće, donosimo savjete za uspješno preživljavanje biljaka - u vrtu i na balkonu i kad živa u termometru dosegne maksimum.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Iz navedenog jasno je da imamo baš sve za savršeno ljeto, družite se s nama sutra. Novi broj Livinga potražite na svim kisocima uz Večernji list.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije