NE PROPUSTITE!

Novi broj magazina Living: Vodimo vas u dva očaravajuća domaća interijera

living
Foto: VL
23.05.2015.
u 21:42

Za sve vas koji volite izazove u kuhinji pripremili smo foto-strip uz pomoć kojeg ćete, u 20 koraka, uspješno savladati pripremu sushija

U ponedjeljak, 25. svibnja, na svim kioscima potražite novi broj Večernjakova magazina Living! Na sto strana finog papira donosimo više od 200 ideja za uređenje doma.

Pogledajte raskošni editorijal koji će vas inspirirati za uređenje dnevnog boravka, pročitajte sve o svijetu kupaonica, a vodimo vas i u dva očaravajuća domaća interijera – divan zagrebački stan i inspirirajuću kuću u okolici Šibenika koja je kao stvorena za uživanje.

Ljubitelji travnjaka saznat će iz prve ruke, od vodećih domaćih stručnjaka, kako uspješno uzgojiti najljepši zeleni tepih, a sve vas koji ste s biljkama na "vi" upoznat ćemo s deset najotpornijih biljaka koje je jednostavno nemoguće uništiti.

Foto: VLm

Za sve vas koji volite izazove u kuhinji pripremili smo fotostrip uz pomoć kojeg ćete, u 20 koraka, uspješno savladati pripremu sushija. Donosimo i zanimljive recepte s jagodama, u slano-slatkim kombinacijama te priču o kavi, namirnici bez koje nam je nezamislivo započeti dan.

Novi Living jednostavno ne smijete propustiti. Za samo 14 kuna dobit ćete sve potrebno za savršen dom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije