samo u subotu

Novi broj Livinga oda je mirisima, bojama i okusima mjeseca rujna - ukratko - pravi vatromet za sva osjetila!

06.09.2019.
u 07:00

Novi broj Livinga idealno je opuštajuće subotnje štivo koje će vam uz jutranju kavicu poslužiti kao prava antistres terapija, kao doza inspiracije i doza “dreamy” sadržaja

Oh, da, nismo se ni okrenuli i stigao je rujan, ljeto kao da je bilo u davnoj prošlosti, a obveze (kad kažem obveze prije svega mislim na školu), udaraju punom snagom.

Čak i ako ste se nedavno vratili s godišnjeg odmora, vjerujem da niste imali ni minutu da se adaptirate već ste odmah uskočili na kolosjek zvan užurbana svakodnevica.

No, zato smo mi tu. Idealno opuštajuće subotnje štivo koje će vam uz jutranju kavicu poslužiti kao prava antistres terapija, kao doza inspiracije i doza “dreamy” sadržaja.

Jer ovaj broj je, kako i priliči rujnu i njegovom bogatstvu boja i okusa, pravi vatromet. Donosimo pregled deset trendva koji će obilježiti ovu sezonu, a koji će, budete li ih pametno kombinirali, “plesati” još nekoliko godina.

Tu su i dva predivna interijera - raskošna vila podno Biokova koja ima pet zvjezdica i gostima nudi nestvarno iskustvo te stan u Zagrebu koji je za mladu obitelj uredila poznata dizajnerica Mirjana Mikulec.

Kako je rujan mjesec u kojem dominiraju plodovi o kojima smo brinuli cijele godine tu su i recepti za najbolju zimnicu, baš onakvu kakva je radila baka! Ako pak više volite koketirati s novim tehnikama i visokom kuhinjom, imamo odlične sezonske recepte sa slavnim potpisom, onim zagrebačkog Apetita. Kako je riječ o mjesecu koji slavi boje, mirise i okuse, cijelu priču zaokružili smo odličnim editorijalom u kojem je naglasak na jesenskim plodovima i bojama. Ustalom, najbolje da se uvjerite sami!

Foto: Igor Kralj/Pixell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije