Potražite u subotu

Novi broj Livinga na svim kioscima

living
Foto: Living
04.11.2016.
u 10:03

U subotu 5.11. potražite novi broj mjesečnika na svim kioscima uz Večernji list za 7 kn.

Novi broj Livinga donosi mnoštvo savjeta za uređenje kuhinje. Poznato je da je kuhinja srce doma pa ćemo vam pokazati koje su najveće zamke pri njezinom uređenju, ali i uputiti u trikove profesionalaca kako bi kuhanje bilo najveći užitak. Osim kuhinja, donosimo i inspiraciju za uređenje obiteljske blagovaonice, te jedinstvene prostorije u kojoj sva pažnja treba biti usmjerena na detalje.

Foto: Living

Intervjuirali smo Anu Kolegu, svestranu dizajnericu interijera koja sve što dohvati pretvara u bajku. Prava zima nam je pred vratima i zadnji je tren da nabavite sve što je potrebno da bi ona bila što toplija. Za vas smo izabrali najljepše šarene čajnike i tople deke, ali i činjenice na koje morate pripaziti ako se odlučite na ugradnju kamina. Ipak, ne smijemo zaboraviti da nam se bliži jedno od najglamuroznijih razdoblja godine pa ćemo vam pokazati kako unijeti dašak elegancije u dom zlatnim detaljima. U tome može pomoći i Dobar partner, čiji smo showroom na samom rubu grada posjetili i ostali oduševljeni božićnim ugođajem koji nas je tamo zatekao.

Prikazat ćemo vam i dva doma, jedan u kojem je napravljen cjelokupni make over te drugi u kojem je sve podređeno umjetničkim djelima koja je krase.

U zimskim se danima ne smije zaboraviti na vrt pa pročitajte kako mraz može pozitivno utjecati na biljke te sve o sjetvi jesenskog povrća.

Gastronomski dio donosi pravi raj za nepce svakog gurmana. Isprobali smo kako se riba uklopila u jesenski meni te zdrave mini zalogaje koji su gotovi u rekordnom roku, a oduševit će i najzahtjevnije.

Za kraj, mlada je dizajnerica Ana Farkaš otkrila gdje pronalazi inspiraciju za svoj rad te kako na nju utječu priroda i pozitivni ljudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije