ESTETIKA JEDNOSTAVNOSTI

Leptir-mašna stolci: nove generacije sjedala od bambusa

stolci od bambusa
Foto: gridesign-studio.com
1/3
07.02.2020.
u 10:24

Gridesign studio kreirao je originalne stolce koji svojim oblikom podsjećaju na popularni modni dodatak

Tajvanski Gridesign studio kreirao je neobične stolce od bambusa. Sam naziv '"leptir-mašna stolci" govori o njihovu obliku – dizajneri predvođeni Scott Linom su pokušali oblikovati stolac koji bi podsjećao na ovaj modni dodatak koji se opet vraća u modu.

stolci od bambusa
1/10

Stolci bez naslonjača izrađeni su od lameliranog, prešanog bambusa koji se pomoću topline savija u ovakve neobične oblike te donosi jedinstvenu kombinaciju jednostavnosti i privlačnog trendi komada koji se savršeno uklapa u "lounge" priču vrtnih garnitura.

Foto: gridesign-studio.com

Posebnost stolca je i njegova dodatna praktičnost jer nudi mogućnost pohranjivanja stvari na tri mjesta – ispod sjedala i s obje strane. Osim pružanja dodatnog iskoristivog prostora, stolac svojim oblicima odnosno estetskim oblinama i šupljinama nudi udobnost ali i stalnu ventilaciju, bez obzira na temperaturu.

Foto: gridesign-studio.com

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije