mirna zora

Nova hit boja razbudit će interijere 2020. godine

Dulux.co.uk.
16.09.2019.
u 08:00

Na panelu stručnjaka iz svih dijelova svijeta odabrana je nova hit boja 2020. godine. Blijedo- zelene nijanse skrivaju se iza imena Mirna zora razbudit će interijer, a ljude će ponovno povezati u svijetu u kojem vlada tehnologija

Dulux, vodeći brend u kreiranju boja proglasio je novu hit boju 2020. godine, a sa svojim blijedo-zelenim tonovima to će biti Mirna zora.

Foto: Shutterstock

Inspiracija za odabir boje ponovno je povezivanje, a Mirna zora predstavlja ljudski dodir u svijetu u kojem vlada tehnologija.
Nova razdoblja nude nadu za ponovna povezivanja, a blijedo-zeleni tonovi Mirne zore izazivaju osjećaje mira i utjehe baš onda kada nam trebaju, navodi Marianne Shillingford, kreativna direktorica Duluxa za idealhome.co.uk.

U kombinaciji s neutralnim pastelnim bojama i predmetima bogatim uzorcima boja je to koja potiče ponovno povezivanje. Nastala kao kombinacija boja koje krase ranojutarnje nebo kroz različita godišnja doba ujedno će i razbuditi interijere 2020. godine.

Može se kombinirati sa snažnim bojama kao što su crna i modro plava dok odlično pristaje i prljavo rozoj i ljubičastoj boji.

Foto: Dulux.co.uk.

Hit boja je odabrana na panelu kojeg su činili stručnjaci iz raznih dijelova svijeta gdje su se našli dizajneri, prognostičari trendova, arhitekti i urednici koji proučavaju globalne trendove i uvide kako bi shvatili kakav utjecaj oni imaju na svijet u kojem živimo.

Na temelju toga zaključili su kako je shvaćanje čovječnosti i načina na koji možemo pozitivno utjecati na svijet kojim vlada tehnologija ono što svijetu treba. Uz ovogodišnju boju dolazi i paleta zelenih i tamnih nijansi kojima se dočarava kako će Mirna zora najbolje doći do izražaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije