s puno stila

Niste još krenuli s ukrašavanjem doma? Otkrivamo glavne trendove za ovaj Božić

Marks & Spencer
27.11.2022.
u 07:00

Zelene girlande, lončanice i lampioni pridonijet će svečanom učinku. Ne samo za vrata, vijenci i svjetleći ukrasi također izgledaju sjajno na zidovima. Pokušajte objesiti jedan iznad kamina ili u spavaćoj sobi za dodatni blagdanski ugođaj

Obilježite početak sezone tako što ćete objesiti svečani vijenac na svoja ulazna vrata, bilo da se odlučite za nešto tradicionalno ili suvremeni vijenac sa svjetlećim  zvijezdama. Zelene girlande, lončanice i lampioni pridonijet će svečanom učinku. Ne samo za vrata, vijenci i svjetleći ukrasi također izgledaju sjajno na zidovima. Pokušajte objesiti jedan iznad kamina ili u spavaćoj sobi za dodatni blagdanski ugođaj.

Foto: Marks & Spencer

Niste još odlučili koje drvce odabrati i kako ukrasiti dom? Otkrivamo koji su to glavni trendovi za  2022., neka vam posluže kao inspiracija.

Foto: Marks & Spencer

Iako je drvce obično u centru pažnje, posvetite se i drugim dijelovima doma. Ukrasite policu kamina božićnim vijencem od kuglica i zimzelenim lišćem, ispreplićući to dvoje, kako biste stvorili raskošan izgled. Dodajte vazu punu sezonskog zelenila i crvenog bobičastog voća. Postrojite preslatke orašare i minijaturna božićna drvca prekrivena snijegom kako biste evocirali nostalgiju iz djetinjstva i dodajte svjetleće ukrase za topao i ugodan sjaj. Ponovno upotrijebite prošlogodišnje vrpce za zamatanje darova kako biste objesili vintage kuglice.

Foto: Marks & Spencer

Miris može brzo i jednostavno učiniti vaš dom prazničnim. Božićni mirisi spajaju note mandarine, cimeta, klinčića, tamjana i smirne za luksuzno ugodan ambijent. Uz mirisne svijeće dočarajte dojam brvnare. Postavite difuzor od trske u hodnik za mirisnu dobrodošlicu i zapalite mirisne svijeće u dnevnoj sobi.

Foto: Marks & Spencer

Investirajte u nove navlake i jastučnice i podarite sofi, kauču ili fotelji blagdansko ruho. Odaberite komade u sofisticiranim bojama, poput tamnoplave i  sive za izgled koji će trajati i nakon blagdanske sezone. Božićno ukrašavanje obično je koncentrirano  na dnevnu sobu, ali nema razloga da luksuzni blagdanski štih ne dodate i spavaćim sobama. Isprobajte set posteljine sa sezonskim printom, dodajte svečani jastuk i stvorite čaroban sjaj s bajkovitim svjetlima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije