Hit mjesto

Nico's se proteže na dvije etaže i izgleda sjajno!

19.01.2022.
u 11:22

Jedan od najljepših aduta Nico’s bistroa upravo je spoj prekrasnog ambijenta i moderne kuhinje odijeljene samo elegantnim tamnim staklom, pa tako gosti mogu neometano uživati u pogledu na pripremu omiljenih gastro delicija

Zagreb je dobio pravi bistro koji odiše istinskim karakteristikama autohtonog bistroa te kvalitetom naginje modernom fine diningu što ga čini jednim od rijetkih mjesta ovakve vrste u Zagrebu i okolici. Maštoviti interijer u znaku pravog bistro. Kreativnost, ekskluzivnost, kvaliteta i stil savršeno opisuju novi Nico’s bistro.

Smješten u modernom zelenom okruženju luksuznog Ban centra, na Europskom trgu, ovaj luksuzni bistro predstavlja pravo putovanje modernim, a ujedno vrlo maštovitim uređenjem s mnoštvom pažljivo odabranih detalja koji zajedno čine neodoljivu atmosferu idealnu za uživanje u bogatoj karti vrhunskih gastro delicija.

Nico's bistro prostire se na dvije etaže, ukupne kvadrature u zatvorenom prostoru od 123,67 m2 i 86,8 m2 terase. Već na samom ulazu oduševit će vas moderno uređen prostor u kojem prevladavaju bijeli, sivkasti i tamni tonovi s bakrenim i žutim detaljima. Prostranim restoranom, koji okružuju velike staklene stijene i pružaju idealnu prirodnu svjetlost, dominira bijeli šank sa zanimljivim reljefnim oblogama i prekrasnim svodom od tamnog stakla.

Tu su i upečatljive baršunaste i kožne stolice u nekoliko boja te police u industrijskom stilu s dekorativnim elementima različitih vrsta koji čine savršeni stilski spoj i odaju dojam prozračnosti. Zanimljive tapete, bakrena rasvjeta i pribor za jelo u istim tonovima zaokružuju gastro čaroliju koja jednostavno poziva na višeosjetilni užitak.

Jedan od najljepših aduta Nico’s bistroa upravo je spoj prekrasnog ambijenta i moderne kuhinje odijeljene samo elegantnim tamnim staklom, pa tako gosti mogu neometano uživati u pogledu na pripremu omiljenih gastro delicija.

Za delicije u Nico's bistrou zadužen je ugledni engleski chef James Hanry Hargreaves. Rođen u Leedsu u Engleskoj, svoj put prema uspješnoj kulinarskoj karijeri započeo je već s 13 godina, a nekoliko godina kasnije, sa samo 17 godina postaje chef de partie u Oulton Hall 2 Rosestte restoranu koji je nagrađen s dvije prestižne Michelinove zvjezdice. Prvo iskustvo šefa kuhinje stekao je već s 21 godinom i to u najboljem talijanskom restoranu u Leedsu Zucco. Znanje i iskustvo je gradio i kao šef kuhinje u restoranima u Španjolskoj i Češkoj.

Nico's bistro zaista je unikatno mjesto koje udara nove temelje kada je spoj bistro i fine dining ponude u pitanju te nam pruža novo višeosjetilno putovanje u intimnom ozračju idealnom za ukusan doručak s prijateljima, obiteljski ili poslovni ručak, popodnevno druženje ili obiteljska i poslovna okupljanja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije