makeover

Neodoljivi detalji za dom koje morate nabaviti ovog proljeća

Lesnina
24.03.2021.
u 11:41

Ako ste namjeravali osvježiti svoj životni prostor i unijeti u njega raskoš proljetnog šarenila, a da za taj pothvat nije potrebno izvoditi prevelike preinake, onda je pravo vrijeme za bojanje zidova i ormarića ili još jednostavnije, opremite dom novim zavjesama, posteljinom, dekama ili tepisima

Paleta vedrih i jarkih proljetnih boja poželjna je kao motiv u elementima namještaja, kao i kod odabira dekorativnih tkanina. Proljeće je tu, vrijeme je da u dom unesemo nježne boje novog godišnjeg doba!

Maslinasto  zelena, ledeno plava, koraljna i ružičasta te sve nijanse žute i narančaste, samo su neke od boja s kojima se vrijedi poigrati ako želimo novo ruho doma. Osim što su vrlo ugodne u prostoru, pružit će neku novu atmosferu u interijeru.

Foto: Lesnina

Inspiraciju za proljetno osvježenje doma i dekoriranje uskrsnog stola nije teško dobiti, a pregršt ideja može se pronaći u svim prodajnim centrima Lesnine.

Ako ste namjeravali osvježiti svoj životni prostor i unijeti u njega raskoš proljetnog šarenila, a da za taj pothvat nije potrebno izvoditi prevelike preinake, onda je pravo vrijeme za bojanje zidova i ormarića ili još jednostavnije, opremite dom novim zavjesama, posteljinom, dekama ili tepisima. Već  i nova slika na zidu, zanimljiva vaza ili neka skulptura, bit će idealan element koji će osvježiti prostor i unijeti u njega neku novu energiju.

Foto: Lesnina

Poseban ugođaj domu daju blagdani. Okupite obitelj na jednom mjestu i razveselite je jedinstvenim uskrsnim dekoracijama - od pletenih košara i figura zečeva, uskrsnih vjenčića i dekorativnog zelenila, stolnjaka s motivima poput zečića i raznobojnih jaja na blagovaonskom stolu, do modernog posuđa za serviranje uskrsnog peciva, kuglofa i ostalih blagdanskih delicija.

Mogućnosti su neiscrpne. Personalizirajte svoj prostor kombinacijom proljetnih boja,  uzoraka i tkanina!

Evo detalja koji će vam pomoći u proljetnoj transformaciji doma:

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije