dobro je znati

Kupujete perilicu? Evo o čemu morate voditi računa!

perilica
Foto: Thinkstock
1/3
02.06.2015.
u 09:30

Kad birate perilicu vodite računa o dimenzijama, energetskoj klasi i vašim specifičnim potrebama

Perilica je jedan od glavnih pomagača u domaćinstvu bez kojeg je gotovo nemoguće zamisliti svakodnevnicu. Treba li vam novi stroj za pranje rublja, najvažnije je odabrati aparat koji će najbolje poslužiti baš vama.

Većina perilica ima dubinu i širinu 60 cm, ali ako vam je prostor ograničen, potražite one "tanje" od 40 cm dubine.

Foto: pixabay

Možda će vam najbolje odgovarati model koji nema klasična vrata za stavljanje rublja. Možda je pravo rješenje izbor perilice koja se puni odozgo.

Važno je pronaći aparat najviše klase, dakle onaj s oznakom A +++, jer ćete tako štediti na električnoj energiji. Nije zanemariva ni potrošnja vode, a razmiliste i o kapacitetu perilice, broju okretanja centrifuge u minuti, ali i o svojim specifičnim potrebama.

Foto: pixabay

Možda vam treba baš ona koja ima posebne programe pranja.

>>Ovu pogrešku rade svi koji prvi put uređuju stan!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije