doskočite problemu

Trikovi uz čiju ćete pomoć glačati puno manje

glačanje
Foto: Thinkstock
1/7
13.04.2020.
u 07:00

Malo tko od nas voli uzeti glačalo u ruke, zar ne? Stoga strateški objavite rat glačanju i to kroz nekoliko koraka

Postoje pravila koja će nas riješiti glačanja, zasigurno jednog od najomraženijih i najdosadnijih kućanskih poslova. Prvi korak neka bude odabir programa pranja rublja.

Sve što možete perite na nižoj temperaturi od 40 stupnjeva, a centrifugirajte na najviše 800 okretaja. Koristite se minimalnom količinom deterdženta i omekšivača. Dobra zamjena može biti limunska kiselina ili ocat. Njihova snaga pomoći će i perilici da se očisti od kamenca.

Foto: pixabay

Nikad ne pretrpavajte perilicu, a rublje izvadite čim završi ciklus pranja. Ostavite li rublje u perilici, još će se više zgužvati. Pripazite kako vješate rublje, a prije vješanja dobro ga protresite.

Veste i pamučnu odjeću možete sušiti položivši ih vodoravno na stalak za sušenje. Zakopčajte gumbe na vestama ili majicama kako se ne bi "objesili".

Foto: pixabay

Dobar je trik i uredno složiti rublje u perilicu. To se posebno odnosi na posteljinu, ručnike, kuhinjske krpe... Odjeću zimi možete ostaviti u kupaonici – dok se tuširate para će učiniti čuda i ispeglati nabore. Prije glačanja košulja, stavite ih na desetak minuta u zamrzivač. Glačanje će biti lakše, a nabora manje.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
dokida2574
15:25 13.04.2020.

Google sada plaća od 17000 do 22000 USD mjesečno za rad putem interneta od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam 20544 dolara u prvom mjesecu na ovom poslu. Mogu reći da mi se život promijenio-potpuno na bolje! Provjeri što radim ..... Provjerite ovdje ========= ►►Dollars7.CoM

DU
Deleted user
10:54 13.04.2020.

U savjetima nema soda bikarbone, ali ima ocat. Napredujete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije