Bijeli Božić

Božićna bajka u vašem domu

božić
Foto: Shutterstok
1/14
02.12.2016.
u 07:15

Bijele dekoracije prostoru daju posebnu eleganciju, a i odlično se slažu sa zlatnom, srebrnom, crvenom...

Bijela je elegantna, chic, voli je svaki interijer. Boja snijega, leda, zime i božićnih dekoracija koje nas asociraju na slike radosti i slavlja. Prema meteorološkim prognozama, malo je vjerojatno da će nas dočekati bijeli Božić i snijeg stvoriti onu neponovljivu atmosferu.

Tu će sreću vjerojatno imati samo stanovnici gorskog dijela Hrvatske, ali takvu atmosferu možemo stvoriti u svom domu, pretvarajući ga bijelu bajku.

Foto: Shutterstok

Dilema sve bijelo ili ne? Ta odluka ovisi o osobnoj estetici, ali i ukrasima koje već imate. Izaberete li bijele ukrase, oni su sjajna baza i za mnoge maštovite kombinacije.

Foto: Shutterstok

Čista i nevina bjelina može se sjajno slagati sa srebrnim, zlatnim, crvenim i plavim ukrasima. Jedini zadatak je da se u svom domu osjećate ugodno i zadovoljno.

Foto: Shutterstok

Još inspiracije potražite u galeriji!

>> Pšenica za novi život i blagostanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije