klan kardashian

Ne staje! Kylie Jenner poslovno carstvo širi i na dizajn namještaja

Instagram/kyliejenner
02.11.2019.
u 07:09

Ranije ove godine dospjela je na Forbesovu listu kao najmlađa samostalna poduzetnica koja je od tada svoju liniju kozmetike proširila i linijom odjeće

Kylie Jenner, navodi vogue.com.au ovoga puta svoj biznis proširuje i na tržište namještaja te na ugostiteljstko tržište

Naime, Kylie je nedavno podnijela zahtjev za patentiranjem linije dekorativnog namještaja kakvi su tepisi, podne prostirke, tapete, prostirke za vježbanje, keramičke figure, zdjele, svijećnjaci, vaze, staklene posude, posuđe, podmetači, lampe, kućanski uređaji pa čak i mikrovalne pećnice. 

Osim toga, na ugostiteljskom je tržištu bacila oko na patentiranje restorana i barova

Vogue predviđa da će dominantna boja proizvoda na ovim tržištima bili ružičasta s obzirom da je Kylie Jenner prilikom uređenja svog doma ranije ove godine, inzistirala na upotrebi velikih količina boje, s naglaskom na onu ružičastu.

Foto: Instagram/kyliejenner

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije