Povoljne cijene

Ne propustite! Akcije, sniženja i noviteti za dom

Ne propustite! Akcije, sniženja i noviteti za dom
Foto: Dom i vrt
1/5
21.04.2013.
u 00:08

U trgovinama Posteljina.hr sve posteljine snižene do 70 posto

Trgovine sa spavaćim i kupaonskim programom Posteljina.hr u posebnoj akciji do kraja mjeseca, odnosno 30. travnja, nude sniženje na posteljine do čak 70 posto. Akcija se odnosi na sve posteljine dostupne u prodajnom asortimanu, a odlična je to prilika za obnovu posteljine u svakom domu. Trgovine Posteljina.hr dostupne su u svim većim trgovačkim centrima u Zagrebu i okolici.

Gorenje, cijena 999 kuna

Usisavači, sokovnici i električni roštilj sniženi u Harvey Normanu

Centar s pokućstvom i bijelom tehnikom Harvey Norman na Jankomiru organizirao je posebnu proljetnu akciju na odabrane predmete u prodaji, koji bi kupcima mogli dobro doći u proljetne dane. Tako do kraja mjeseca daje sniženje na razne modele usisavača poznatih proizvođača kao što su Electrolux i Gorenje. U proljetnoj akciji u centru se po povoljnijim cijenama mogu kupiti i neki od multupraktika i sokovnika od Gorenja, ali i električni roštilj za uživanje u pripremi jela na otvorenom, koji sada stoji 449 kuna, umjesto prijašnjih 649 kuna. Cijene usisavača na akciji kreću se od 419 kuna do čak 1550 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za Mieleov model s posebnim Air Clean filterom.

'Vintage' fenjeri kao stilski izvor svjetlosti u vrtu

Sve popularniji "vintage" stil nije osvojio samo odijevanje. Retro i starinski dodaci ponovno su atraktivni i za uređenje doma, ali i otvorenih prostora okućnice. Među posljednjim ovakvim detaljima pristiglim u asortiman trgovine Jysk u trgovačkom centru King Cross je upečatljivi fenjer od metala i stakla. Proizvod dolazi u crnoj i u bijeloj boji, a cijena jednoga je 79,95 kuna. Fenjer je visok 20 centimetara, a ima i metalnu ručku za pridržavanje prilikom osvjetljavanja. S obzirom na doseg svjetlosti više služi za rustikalni ugođaj.

Nove mirisne svijeće Mirjane Mikulec

Poznata hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec dizajnirala je posebne mirisne svijeće M-home s tri različita mirisa, Brokat, Baršun i Pamuk. Svijeće zanimljivih spojeva i opojnog mirisa, s obzirom na prirodni vosak, traju i do 55 sati.

– Naglasila bih kako je riječ o 100 posto hrvatskom proizvodu, od sirovina do dizajna - istaknula je Mirjana Mikulec. Njezine mirisne svijeće mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Hrvatske pošte po cijeni od 29,90 kuna po komadu.

Keramičke tegle u boji za sezonsko cvijeće

Osim cvjetnih latica, raznobojnom vrtu ili balkonu može doprinijeti i tegla za cvijeće u boji. Keramičke četvrtaste ili okrugle varijante u raznim bojama, ali i s nekim od popularnih uzoraka, ljubitelji cvijeća mogu potražiti u bogatom asortimanu Emmezete po cijenama od 19,99 kuna na više, ovisno o materijalu i dimenziji.

Bogat izbor vanjskog bilja u centru Kalia

Vrtni centar Kalia na Žitnjaku nudi bogat izbor sezonskih biljaka koje se presađuje u cvjetne gredice ili u vrt. Sadnice voća raznih vrsta i sorti, jagodičastog voća, ukrasnog drveća i grmlja, trajnica, ruža otpornih na bolesti te aromatičnog bilja dio su bogate ponude centra, a svi kupci mogu od stručnih djelatnika dobiti i savjete o održavanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije