NE PROPUSTITE

Naučite sve o tome kako urediti vikendicu i osvojite genijalnu nagradu!

vikendica
Foto: Shutterstock
1/10
11.05.2016.
u 10:31

U novom broju Livinga potražite nagradni kupon, ispunite ga i osvojite kutnu garnituru od ekskluzivne kože vrijednu 27 tisuća kuna!

Kad maštamo o vikendici, maštamo o svom komadiću raja u prirodi – u blizini zelene šume, uz more, na obali rijeke, gorskog potoka, u malom primorskom ili slavonskom selu, na brežuljku okruženom vinogradima. Maštamo o mjestu gdje ćemo se opustiti i kamo ćemo pobjeći od užurbane gradske vreve i svakodnevne rutine.

U današnje doba od vikendice očekujemo da nam pruži sav onaj komfor koji imamo i u svom domu. No, valja pripaziti na nekoliko stvari jer to je mjesto na kojem se želimo odmoriti, opustiti pa čak i danima ne činiti ništa. Zato, uz poštivanje osobne estetike, valja pripaziti i na funkcionalnost. Tako je dobro birati podne obloge, ali i sve druge materijale koji se lako održavaju, iskoristiti mogućnost povezivanja interijera i eksterijera, stvoriti dnevni boravak na otvorenom, napraviti ljetnu kuhinju...

Foto: screenshot/facebook

Jedna od posebno važnih “vanjskih prostorija” svake vikendice je i terasa. Bila ona velika ili mala, natkrivena ili otvorena, opremite je velikim stolom. Oko njega se uglavnom odvija cijeli društveni život za boravka u prirodi. Ne treba kupovati preskupi namještaj, već onaj funkcionalan. Primjerice, dvosjede i fotelje koji se mogu rasklopiti, a dobrodošli su i kreveti na kat. Jedna je od dobrih ideja i recikliranje i obnova onih komada namještaja kojih smo se htjeli riješiti iz svog doma.

Kakvu kuhinju izabrati za vikendicu, kakve ormare, za kakvom bijelom tehnikom posegnuti, na što posebno paziti prilikom postavljanja instalacija... Odgovore na ta i još brojna pitanja potražite u novom broju magazina Living! U velikom vodiču otklanjamo sve dileme koje mogu nastati prilikom uređenja vikendica i pojednostavljujemo vam taj posao maksimalno. Uz našu pomoć, garantiramo da ćete neke stvari puno bolje isplanirati i iskoristiti te si omogućiti zaista lijepu i funkcionalnu oazu daleko od gradske vreve!

Novi broj Livinga, koji je na kioscima do kraja ovog mjeseca, još jednom će vas oduševiti svojim bogatim sadržajem, senzacionalnim domaćim interijerima koji su zreli za objavu u najekskluzivnijim svjetskim magazinima, više od 400 inspiracija za uređenje interijera, savjetima za urbane vrtlare i naravno – slasnim gastrostranicama koje donose nove, neobične recepte koje lako možete pripremiti kod kuće.

Foto: Living

Kako bismo razveselili naše čitatelje, u novom broju Livinga pripremili smo nagradnu igru u kojoj dijelimo prekrasnu kutnu garnituru vrijednu 27 tisuća kuna! Riječ je o ekskluzivnom komadu koji darujemo u suradnji sa salonom namještaja Palladio. Kutna garnitura dolazi u neutralnoj, smeđoj boji, a izrađena je od ekskluzivne kože Africa chai.

Sudjelovati mogu svi koji kupe novi broj Livinga, ispune, izrežu i pošalju nagradni kupon na navedenu adresu najkasnije do 12. lipnja, a dobitnici će biti objavljeni 16. lipnja na portalu vecernji.hr.

Foto: Living

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije