WOW EFEKT

Napravite svoju foto-galeriju od kutijica u roku keks!

Foto-galerija od poklon-kutija
Damask Love
02.11.2019.
u 07:09

Za izradu ove foto-galerije vam uopće nisu potrebni okviri za slike!

Ukras svakog zida su fotografije. Ponekad može biti težak zadatak dobiti profesionalne rezultate i postaviti fotografije na zid kako bi one smisleno pričale priču i izgledale vrlo dekorativno. Za izradu ove foto-galerije vam uopće nisu potrebni okviri za slike! Fotografije ispišite kvalitetnim pisačem u boji i zalijepite na ukrašene poklon-kutijice od papira.

Foto: Damask Love

Donosimo projekt bloga Damask Love i vodimo vas korak po korak kako napraviti dekoraciju za dom za svega desetak minuta. Potrebne stvari su:

  • poklon-kutije
  • washi vrpca
  • fotografije
  • skalpel
  • traka s obje ljepljive strane

Fotografije ispišite na kvalitetnom pisaču na polusjajnom papiru ili jednostavno posjetite najbliži foto-studio ako vaš pisač nije na visini zadatka. One bi dimenzijom trebale odgovarati papirnatoj kutijici (koja je dostupna u svakoj papirnici).

Foto: Damask Love

Washi vrpcom oblijepite stranice kutije, jednako kao i stranice njenog poklopca. Washi vrpca vrsta je samoljepive trake koja služi za ukrašavanje predmeta, a kreirana je u Japanu. Dolazi u neograničenom arsenalu uzoraka i boja, a količina ljepila na njoj je takva da odlično prijanja na površinu na koju je nanesena, a jednako lako se i uklanja - bez ostavljanja tragova! Podsjeća na selotejp, no znatno je "bezopasnija" za zidove.

Foto: Damask Love

Foto: Damask Love

O vama ovisi koju ćete boju odabrati za "pozadinu" fotografijama: kombinirajte ili iste ili komplementarne boje kako bi se same slike istaknule.

Skalpelom (ili rezačem za papir) pažljivo izrežite višak papira s fotografije, kako bi ona prekrila prednju stranu poklopca.

Foto: Damask Love

Zalijepite obostrano ljepljivu traku uz rub poleđine fotografije i zalijepite fotografiju na poklopac kutije.

Foto: Damask Love

Foto: Damask Love

Kutijicu možete postaviti na zid bez bušenja: jednostavno ju zalijepite obostrano ljepljivom trakom ili Patafixom. I gotovi ste za čas!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije