makeover

Naljepnice za pločice: Povoljan detalj koji će vam promijeniti život - i kupaonicu i kuhinju

kupaonica
Thinkstock
01.09.2021.
u 13:21

Lako se postavljaju, još lakše skidaju, jednostavno ih je održavati, povoljne su i izgledaju - sjajno!

Dosadile su vam stare pločice u kuhinji i/ili kupaonci, a nemate ni vremena, ni živaca, a u konačnici ni novca za demoliranje i postavljanje novih pločica? Imamo sjajno i jako povoljno rješenje - najljepnice za pločice!

Foto: screenshot/facebook

Poznate kao naljepnice za pločice ili vinilne pločice,  uglavnom su izrađenr od vinila otpornog na toplinu i vodu. To znači da mogu preživjeti svakodnevno trošenje u kuhinji i kupaonici. Ovih dana dostupno je mnogo vrsta naljepnica za pločice, od lažnih metro pločica do šesterokutnih pločica, pa čak i mozaika. Na naljepnice za pločice gledajte kao tetovaže pločica.  Jednostavan je to, i povoljan način za osvježenje kuhinje i kupaonice. 

Foto: Bauhaus

Nanesite ih na postojeće pločice ili prazne zidove. Izgledaju jako uvjerljivo i nitko neće shvatiti da nije riječ o pravim pločicama...

Njihov ukrasni potencijal ograničen je samo vašom maštom i kreativnošću. Možete napraviti kolaž, staviti ih u cik-cak, ravnu liniju...

Foto: Lesnina

Njihova primjena je jednostavna, brza i čista. Mogu se nanositi na bilo koju unutarnju, tvrdu i ravnu površinu, kao što su vrata, zidovi, prozori, ogledala, stropovi, glatki metal, pločice, plastične površine, uređaji i gotovi drveni namještaj.

Ako ih koristite na drvenom stolu, preporučujemo da je prekriven staklom. Nije prikladno za uporabu na podovima. Njihova se primjena ne preporučuje na grubim, teksturiranim, neravnim ili novo obojenim površinama. Naljepnice su otporne na vlagu.

kupaonica
1/10

Za čišćenje, lagano obrišite suhom krpom. Nemojte trljati snažno isprati ili koristiti bilo koje tekuće sredstvo za čišćenje.

Da biste uklonili naljepnice, podignite rub sa noktom i polagano udljepite naljepnicu sa površine. Ako se nemože odljepiti možete korisiti fen da se naljepnica zagrije (na niskoj temperaturi topline), s time se oslobađa ljepilo i olakšavanje skidanja.

Obično dolaze u više dimnezija, a u pakiranju ih je najčešće 16. Cijena? Za paket oko 30-ak kuna!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije