U HEINZELOVOJ

Nakon New Yorka, LG praonica rublja i u Zagrebu

lg laundry
Foto: Promo fotografija
04.06.2015.
u 11:00

Osim perilica i sušilica rublja, u LG Loundry Loungeu nalazi se i besplatan internet, televizija, kutak za djecu, tablet...

Nakon što je prva otvorena u New Yorku, druga LG Laundry Lounge praonica rublja svoja je vrata otvorila u Zagrebu. Na adresi Henizelova 60 nalazi se poslovnica franšize koju je razvila tvrtka LG Electronics, a koja nudi nekoliko novosti u usporedbi s klasičnim “vešerajima”.

Naime, ovaj novi pristup tradicionalnom konceptu samoposlužne praonice rublja, osim ugodnog interijera, nudi besplatan internet i televiziju, aparate za kavu i sokove jer je cilj stvoriti kućnu atmosferu. U zagrebačkoj Laundry Lounge praonici opremljen je i kutak za djecu, osiguran tablet za korisnike, stalak s punjačima za mobitele te besplatna parkirna mjesta.

– Laundry Lounge Zagreb dizajnerska je samoposlužna praonica opremljena najmodernijim LG uređajima, zato što sam se nakon duljeg istraživanja uvjerila da su LG aparati najbolji izbor za ovu vrstu usluge. To je bio prvi korak prema franšizi, sve ostalo odradila je tvrtka Bijeli svijet (davatelj franšize za Hrvatsku, nap. a.) – kazala je Adriana Filipan Dobrić, vlasnica praonice.

Foto: Promo fotografija

Inače, u isto vrijeme kada i u Zagrebu, LG praonica otvorena je i u Zadru. Najnoviji svjetski trendovi su upravo ovakve jednostavne brendirane dizajnerske praonice opremljene novom generacijom tehnološki usavršenih uređaja koji imaju malu potrošnju vode i energije. U takvim se praonicama, za razliku od postojećih kemijskih čistionica i praonica, ljudi osjećaju ugodnije i rublje im je kvalitetnije i brže oprano.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
07:31 05.06.2015.

Super!

IK
ikonoklast
09:58 05.06.2015.

fora ja ću bit najčešći gost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije