Trend

Najluksuznije ljetovanje pod šatorom u netaknutoj prirodi

26.02.2018.
u 13:04

Glamping je već godinama u trendu, stoga ne čudi da se i u nas otvara sve više specijaliziranih kampova koji nude najbolji spoj kampa i hotela – modernu tehnologiju na egzotičnim lokacijama

Glamping, odnosno glamurozno kampiranje koje omogućava boravak u prirodi, bez znatiželjnih pogleda, ali s luksuzom koji pružaju hotelske sobe, posljednjih je godina pravi trend u svijetu. Prepoznali su to i domaći hotelijeri pa se ponuda glampinga u 2018. itekako poboljšala.A tome u prilog svakako ide i najava otvaranja kampa Glamping Arena Pomer u blizini Pule koji će gostima svoja vrata otvoriti 16. lipnja.

Radi se kampu specijaliziranom za glamurozno kampiranje koji će nuditi luksuzni odmor u okruženju netaknute prirode, što znači apsolutno sve što vam treba za lagodan život unutar smještajnih jedinica, dok i dalje imate osjećaj da ste na kampiranju u borovoj šumi. Kamp će se sastojati od osam različitih jedinica (za dvije do šest osoba), sve samo nekoliko koraka od mora.

Arena Pomer u ponudi će imati i atraktivne kućice na drvetu, kojima podižu kamping-ponudu na novu razinu. Smještajne jedinice okružene su svom potrebnom infrastrukturom, a kamp je smješten na odličnoj lokaciji koja omogućuje uživanje u predivnim plažama ili pak istraživanje rta Kamenjak.

Glamping Arena Pomer ekskluzivni je kamp posvećen glampingu, tako da svojim gostima namjerava ponuditi najbolje od oba svijeta – boravka u šatoru u netaknutoj prirodi i onog koji nude hoteli više kategorizacije.

Zanimljivo je spomenuti da pokraj Pule, u vlasništvu Valamara, već postoji svojevrstan glamping-kamp – Lanterna. Šatori su raspršeni po plaži i iznad plaže te dovoljno skroviti da pruže sav potreban prostor za odmor i opuštanje.Novost je ove godine i svojevrsna nadogradnja resorta koji je sada bogatiji i za Maro Premium Village, novo seoce unutar kampa koje, uz šatore i kućice, nudi dječja igrališta i vodeni park s dva bazena, toboganima i vodenim atrakcijama.

Šatori veličine 9 x 4 metra imaju po dvije sobe svaki – po jedan za roditelje i djecu, s dva dječja kreveta na kat. Opremljeni su kupaonicom i tušem, potpuno namještenom kuhinjom i prostranom terasom s visećom ležaljkom i lounge sjedećim garniturama. Svaki šator ima satelitsku TV, mikrovalnu, aparat za kavu i sve ostale sitnice potrebne za potpuni užitak. No ovakav način odmora ima i svoju cijenu koja nije mala. Kreće se od 150 eura naviše što ne čudi znamo li da ovdje ipak nije riječ o klasičnom kampiranju, već o spoju najboljeg od dvaju svjetova. U susjednoj Sloveniji, u kojoj je glamping najpoželjniji način odmora već nekoliko godina, najniže cijene kreću se oko 250 eura.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije