svakako posjetite

Najljepši ovogodišnji adventski punkt u cijelom Zagrebu

Esplanade Hotel
25.11.2022.
u 12:47

. Prelijepa Oleander terasa, uz park s fontanom i okružena secesijskim građevinama, koju je svojedobno slavni hrvatski pisac Miroslav Krleža opisao kao mjesto gdje prestaje Balkan i počinje Europa, drugi put zaredom, nakon golemog prošlogodišnjeg uspjeha, ponovno postaje mjesto održavanja etablirane zagrebačke adventske manifestacije - FOOLING AROUNG by Fuliranje

Višestruko nagrađivani i omiljeni Advent u Zagrebu, kojeg je CNN nedavno proglasio jednim od najboljih na svijetu za 2022. godinu, vraća se ove godine u punom sjaju, a legendarni hotel Esplanade savršena je lokacija za boravak u Zagrebu i raskošna baza za uživanje u dobrom provodu.

Foto: Esplanade Hotel

Najbolje od svega je što čak ne morate ni izaći iz hotela da biste doživjeli ono najfinije i najuzbudljivije od zagrebačkog adventa. Prelijepa Oleander terasa, uz park s fontanom i okružena secesijskim građevinama, koju je svojedobno slavni hrvatski pisac Miroslav Krleža opisao kao mjesto gdje prestaje Balkan i počinje Europa, drugi put zaredom, nakon golemog prošlogodišnjeg uspjeha, ponovno postaje mjesto održavanja etablirane zagrebačke adventske manifestacije - FOOLING AROUNG by Fuliranje. Događaj kreće već ovu subotu 26. studenog i traje sve do 1. siječnja  2023. i donosi vrhunski glazbeni program. Pratite @fuliranje na društvenim mrežama za svakodnevne najave atraktivnih glazbenih i gastro događanja.

Foto: Esplanade Hotel

Hotel Esplanade svojevrsna je atrakcija grada Zagreba, ikona hotelijerstva i jedan od najboljih hotela u regiji okrunjen brojnim svjetskim nagradama, a otkako je izgrađen davne 1925. za putnike Orient Expressa nametnuo se kao središte društvenog života grada i destinacija istinskih hedonista.

Foto: Esplanade Hotel

Svojevrsna institucija luksuznog hotelijerstva prepoznata je u svijetu po svojem šarmu i individualnom pristupu kojim je privukao i brojne poznate osoba koje su ondje boravile kao što su kralj Charles, princeza Anna, Emmanuel Macron, Hillary Clinton, Shakira, Bono Vox, Tony Blair, Enrique Iglesias i Kylie Minogue te mnogi drugi koji su doživjeli Zagreb kroz jedinstveni ugođaj Esplanade.

Foto: Esplanade Hotel

Ovaj raskošni hotel oduvijek je zauzimao posebno mjesto u srcu Zagrepčana te je tijekom godina postao omiljeno mjesto za obiteljska okupljanja, božićne proslave i najglamurozniji doček Nove godine u gradu.

Foto: Esplanade Hotel

Rezervirajte svoj smještaj u jednoj od raskošnih soba i apartmana s pogledom na zagrebački advent i prepustite se uživanju u popodnevnom čaju uz selekciju malih zalogaja i slastica posluženih na etažeru u kozmopolitskom ugođaju Esplanade 1925 Lounge & Bara, okupite obitelj na tradicionalnom adventskom ručku u Zinfandel'su i nazdravite blagdanima u šarmantnom božićnom ozračju Le Bistroa uz jela od bakalara i božićne slastice.

Foto: Esplanade Hotel

Svečani dan Božića provedite u društvu najmilijih u bajkovitoj atmosferi Esplanade. A za najluđu noć u godini tu je veličanstveni doček u Smaragdnoj dvorani i Zinfandel'su uz crveni tepih, vrhunski pjenušac, večeru od pet sljedova, glazbeni show program, kao i dječji doček Nove godine - sve za glamurozni ulazak u novu 2023. godinu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije