Planetarna inspiracija

Najljepši luster sezone inspiriran je Saturnovim prstenom

07.11.2019.
u 07:21

Kolekcija uključuje luster, zidnu lampu i podne lampe, a sve su one dizajnirane da sliče na Saturn

Američka dizajnerica Merve Kahraman predstavila je novu kolekciju lampi, Cassini. 

Kolekciju čine tri različita dizajna lampi, a zanimljivo je da je ime, ali i dizajn kolekcije obilježen projektom Cassini-Huygens kojim je letjelica Cassini sletjela na Saturn 1997. godine

"Cassini-Huygens je misija koja je revolucionizirala shvaćanje solarnog sustava, njegovih mjeseca i prstenova, ali i shvaćanje gdje se u solarnom sustavu nalazi svjetlo", stoji na stranici mervekahraman.com. 

Kolekcija uključuje luster, zidnu lampu i podne lampe, a sve su one dizajnirane da sliče na Saturn. 

Dio lampe koji predstavlja prsten Saturna sačinjen je od ratana, a ostatak lampe izrađen je od metala i neprozirnog stakla

"Neprozirno bijelo staklo od kojeg je sačinjen središnji dio lampe, predstavlja Titan, Saturnov najveći mjesec", kazala je Kahraman. 

S druge strane, Cassini podne lampe ukrašene su i mramornim uzorkom na dnu same lampe koja čitavu strukturu čini čvrstom, a dolaze u dvije boje, ružičastoj i crnoj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije