Hit mjesto

Najljepše novo mjesto u Puli - Hugo's bar

Foto: Željko Vidinović
1/9
04.02.2019.
u 12:26

Za uređenje interijera i ovog puta bio je zadužen arhitektonski biro Iqon Studio, koji je sjajno prenio filozofiju blago dekadentnog prostora s ležernom i iznimno chic laissez faire vibrom

Nakon što je osvojio zagrebačka srca brojnih ljubitelja gina, kave, zabave te zaljubljenika u estetiku i interijere, popularni Hugo's bar svoja vrata otvorio je i u Puli, u sklopu novootvorenog shopping centra Max City. Baš poput zagrebačkog, i pulski Hugo's bar na posve savršen i sebi svojstven način spojio je nespojivo, kako u interijeru, tako i u ponudi; ovdje gosti mogu popiti svoju prvu mirisnu jutarnju kavicu, doći na zasluženi popodnevni after work cocktail ili pak doći na zagrijavanje prije izlaska uz fenomenalnu muziku i vrhunska pića.

Foto: Željko Vidinović

Za uređenje interijera i ovog puta bio je zadužen arhitektonski biro Iqon Studio, koji je sjajno prenio filozofiju blago dekadentnog prostora s ležernom i iznimno chic laissez faire vibrom.

Tako dio prostora krase freske atraktivnih propetih konja u žarkim bojama, nasuprot vrta koji se probija kroz stakla dok suptilno monokromatsko cvijeće i zelenilo prožeto po zidovima simboliziraju prirodu i ugodu kao zaseban koncept bara. Tzv. imitacija probijajućeg vrta vrlo je upečatljiv detalj u samom prostoru, a unosi živost te osjećaj ugodne relaksacije.

Foto: Željko Vidinović

Uporaba živog bilja inače je sve popularnija u uređenju interijera, kako raste zanimanje za prirodu i pronalaženje motiva u njenoj raskoši, a ovdje se uklopio jednostavno savršeno. Cjelokupni projekt uređenja i koncepta bara pomno je osmišljen i realiziran, pa je tako i šank osvjetljen velikim, tamnim kuglama, koje simboliziraju pomrčinu sunca.

Foto: Željko Vidinović

Pored originalnog i atraktivnog uređenja, Hugo's bar može se pohvaliti bogatom ponudom pića i napitaka; od najfinije jutarnje kavice i osvježavajuće cijeđene naranče do večernjeg signature Hugo’s bar koktela, koji se sastoji od gina, mente, limete, sirupa od bazge i prosseca.Jedna od posebnosti ovog bara je i mogućnost kreiranja gin & tonica prema svojim preferencijama – „Make your own G&T“. Naime, posjetitelji mogu birati između nekoliko vrsta izvrsnih gina, craft tonika i  pripadajućih raznog bilja i začina, koje potom stapaju u svoj vlastiti personalizirani gin & tonic.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije