hit komadi

Najljepša priča ovog ljeta: Ratan i juta zagospodarili su našim domovima, ali i Instagramom

Foto: Primark Home
1/9
15.06.2021.
u 07:00

Ako i vi želite prigrliti ovaj trend najbolje je započeti sitnijim komadima, primjerice efektnom lampom, a ako će vas se dopasti kako ti komadi transformiraju prostor, slobodno ih nadodajte u svoju slagalicu uređenja interijera

Neutralne boje i prirodni materijali ove su godine apsolutni hit kako u interijerima tako i u eksterijerima, a ratan i juta posve su preuzeli primat kada govorimo o hit detaljima za dom.

Foto: H&M Home

Tu su i sitniji komadi namještaja - stolci, klupe, fotelje od ovih materijala, hit je rasvjeta izrađena od ovih materijala, a najnovija zvijezda društvenih mreža, točnije Instagrama, kolekcija je posuđa od ratana s potpisom brenda Primark poznatog po povoljnim cijenama. Ovi detalji, koji na stolu izgledaju vrlo atraktivno koštaju tek pedesetak kuna.

Foto: Primark Home

Lampe, bilo podne bilo visilice ove su sezone onaj jedan detalj koji će prostor učiniti vrlo atraktivnim. Hit su i tepisi manjih dimenzija koji se odlično mogu uklopiti u svaku prostoriju doma, ali odlično izgledaju i na balkonu ili terasi.

Foto: H&M Home

Ratan i juta našli su svoje mjesto i među namještajem koji ima retro prizvuk - komode i stolci koji neodoljivo podsjećaju dizajnom na sedamdesete godine prošlog stoljeća.

Foto: H&M Home

Juta se našla kao glavni materijal u brojnim detaljima od košara sve do stolnjaka i drugih tekstila koji su najčešće komabinacija redom prirodnih materijala - uz jutu tu su još i pamuk i lan.

Foto: H&M Home

Ako i vi želite prigrliti ovaj trend najbolje je započeti sitnijim komadima, primjerice efektnom lampom, a ako će vas se dopasti kako ti komadi transformiraju prostor, slobodno ih nadodajte u svoju slagalicu uređenja interijera.


1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije