super akcija

Najljepša blagdanska priča dolazi iz domaće craft pivovare

Varionica
03.12.2020.
u 08:29

U suradnji s udrugom za nezbrinute životinje Prava Šapa napravili su akciju udomljavanja napuštenih mačaka. Ideja je skrenuti pozornost na veliku količinu životinjica koje traže svoj dom i nagraditi svakog novog udomitelja s poklon paketom piva Varionica

U domaćoj craft pivovari Varionica ovog se prosinca, osim piva, kuha i jedan topla blagdanska priča. Naime u Varionici su se odlučili za jednu pozitivnu priču.

Foto: Varionica

U suradnji s udrugom za nezbrinute životinje Prava Šapa napravili su akciju udomljavanja napuštenih mačaka. Ideja je skrenuti pozornost na veliku količinu životinjica koje traže svoj dom i nagraditi svakog novog udomitelja s poklon paketom piva Varionica.

Foto: Varionica

Fokus smo stavili na malo starije mace i mace s nekim „hendikepom“ jer se one inače teže udomljavaju. Na ovaj potez odlučili su se i zato jer pred pogonom Varionice u Pisarovini posljednja dva mjeseca pronalaze napuštene životinje.

Foto: Varionica

I zato, svatko tko udomi životinjice i uljepša i sebi i njima prestojeće blagdane na dar će od Varionice dobiti 6 boca piva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije