Novo

Najekskluzivniji Prima salon otvoren na 2300 kvadrata u Westgateu

02.04.2019.
u 08:30

Uz otvorenje 57. salona Prima je predstavila i novi brend – COCO maison

Prima grupa, najveći hrvatski proizvođač namještaja, obogatila je svoju razgranatu mrežu maloprodajnih salona ekskluzivnim salonom u Westgate Shopping Cityju. Na 2300 četvornih metara predstavljene su nove kolekcije namještaja za opremanje cijelog doma koje su dizajnirane i proizvedene u Primi.

Novu kolekciju Prima namještaja za 2019. odlikuju suvremeni dizajn, vrhunska kvaliteta temeljena na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost. – Ovo je 57. salon u našoj mreži, no prvi u nizu naših salona, gdje ćemo predstaviti i liniju dekoracija za dom – COCO maison. Uskoro će i ostali Prima saloni u ponudi imati ovaj izuzetno moderni dekorativni asortiman koji kreira vrhunski tim nizozemskih dizajnera – istaknuo je Renato Radić.

Suradnjom s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, Prima je postala ekskluzivni zastupnik COCO maisona za cijelu regiju. Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. Prati najnovije trendove te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta koji će sada biti dostupni i u Primi.

– COCO maison prisutan je na više od 500 europskih prodajnih mjesta, od Islanda do Cipra, a presretni smo što su naši proizvodi sada dostupni i u Hrvatskoj. Ovaj salon rezultat je prijateljske suradnje naša dva brenda. Dekoracije COCO maison odlično se uklapaju u Primin svijet namještaja i uvjereni smo da će ova suradnja ubrzo postati prepoznatljiva na hrvatskom tržištu – na svečanom otvorenju novog salona rekao je direktor i vlasnik Habufe Paul Van den Bosch.

U povodu otvaranja novog salona posjetitelje očekuju brojne pogodnosti. Od četvrtka 28. 3. do nedjelje 14. 4. iskoristite minimalnu uštedu od 30% na sav namještaj, posebne slavljeničke cijene i mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata, neovisno o iznosu kupnje. Ušteda od 15% očekuje kupce asortimana Coco maison, a sve kupce u subotu 30. ožujka Prima časti ručkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije