Šoping-patrola

Siječanjski 'best buy': najbolji i nikad tako povoljan izbor

interijer
Foto: Promo fotografija
1/14
27.01.2016.
u 15:21

“Pročešljali” smo domaće trgovine namještaja i dekora za dom te provjerili što se i po kojim cijenama nudi na sniženjima. Cijene su povoljnije od 20 pa do čak 70%!

– Moja vizija savršenog šopinga kupnja je stvari za dom. Iako možda zvuči nezamislivo čuti je, bilo iz ženskih ili iz muških usta, izjava je stvarna i čuli smo je na vlastite uši. Autorica, mlada djevojka Klaudina iz Čakovca, nedavno nam je ponosno otvorila vrata svojeg doma koji je savršeno uredila, no kaže, za nju je uređenje proces koji nikad ne prestaje i stalno je u potrazi za nečim novim čime će oplemeniti zid, policu, pod, sofu...

Ako ste i vi među onima koji će svoj novac radije uložiti u ruho svojeg interijera, nego u svoje vlastito, tada zasigurno uživate u sniženjima koja traju ovih dana. U domaćim trgovina trenutačno se može naći namještaj, dekori te veliki kućanski uređaji sniženi od 20-ak pa i do čak 70 posto!

Budući da kupnja namještaja u pravilu nikad nije stvar hitnosti, sniženja su u ovom slučaju baš savršeno vrijeme za kupnju. Stoga smo za vas izdvojili nekolicinu primjeraka koji se, što zbog povoljne cijene, što zbog dobrog dizajna i vrhunske kvalitete svakako mogu svrstati u kategoriju “best buy”.

Foto: Promo fotografija
Kutna sjedeća garnitura sa pomičnim naslonima za glavu i električnim relax mehanizmom, s mogućnošću lijevog ili desnog sastava, snižena 35% (27.124,50 umjesto 41.730 kn, Natuzzi)

Foto: Promo fotografija
Čupavi tepih (50x70 cm) utoplit će cijeli prostor, bilo da je na podu, bilo da je moderno prebačen preko stolca (265 umjesto 499 kn, Lesnina)

Foto: Promo fotografija
Set od četiri moderna stolca i stol (80x160x76 cm) za manje od 1800 kn? Idealno za one s ograničenim budžetom (1794 umjesto 2115 kn, JYSK)

Foto: Promo fotografija
Klub stolić (135x46x70 cm) neobičnog dizajna od šišama sjajno će ići u retrointerijere (3633,41 umjesto 6055,68 kn, Lesnina)

Foto: Promo fotografija
Prostorijin stolić Oblique može se nabaviti po 50% povoljnijoj cijeni zbog malog oštećenja ruba ploče (1868,50 umjesto 3737 kn, dostupan u outletu u Solidumu)

Foto: Promo fotografija
Nakon dugog izbivanja perzijski tepisi vratili su se u interijere u velikom stilu (3390 umjesto 9990 kn, Lesnina)

Foto: Promo fotografija
Komoda (120x85x40 cm) od drveta manga može biti sjajno rješenje za dječje sobe (4800,76 kn umjesto 8001,26 kn, Lesnina)

>>Novi zanimljivi komadi Ane Tevšić za Cartoon Network

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije