Promo

Najbolji deterdžent za osjetljivo rublje

06.02.2018.
u 10:25

Prvi put provedeno, istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama okupilo je više od 8.000 hrvatskih majki

Labudov Meri Merino odabran je za najbolji deterdžent za osjetljivo rublje na temelju istraživanja provedenog u okviru projekta „Odabrale mame“. Prvi put provedeno, istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama okupilo je više od 8.000 hrvatskih majki koje su tijekom tri mjeseca ocijenile ukupno 347 proizvoda na domaćem tržištu. Mame su ocjenjivale zadovoljstvo korištenjem, privlačnost proizvoda, procijenjenu vrijednost za uloženi novac i namjeru ponovne kupnje, a Labud je ovime još jednom dobio potvrdu vrhunske kvalitete od vjernih kupaca temeljem istraživanja na uzorku od 1758 majki u Hrvatskoj.

Meri Merino 4D Sensitive dokazano je, prema istraživanju, najbolji deterdžent za osjetljivo rublje, što je preporuka obiteljima prilikom kupnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije