NE PROPUSTITE

Najbolji "alati" za pripremu vrhunskih božićnih slastica

slatko
Foto: Thinkstock
18.12.2014.
u 08:30

Iskoristite popuste na najpopularnije artikle za dom i uživajte u pravljenju blagdanskih kolača

Fine mađarice, prhki roščići i šapice, slatki londoneri, mekana orahnjača... Bez barem jednog od ovih kolača nezamislivi su blagdani u većini domova. Čak i oni koji ne običavaju često pripremati slastice, za Božić se late miksera i miješanja tijesta i počaste svoje ukućane malim slatkim čarolijama.

Da biste ove godine imali besprijekornu tehničku podršku, iz ponude Mondo.hr izdvajamo najpopularnije artikle za izradu kolača po najpovoljnijim cijenama.

Kupnju možete obaviti u online-trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Ponuda traje tjedan dana počevši od 18. prosinca. Mondo isporučuje narudžbe u cijeloj Hrvatskoj u roku od tri radna dana. Ne propustite!

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Paton
08:58 18.12.2014.

ja koristim samo grožđice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije