ususret Božiću

Nadopuna blagdanske kolekcije za dom poznatog brenda sa svim potrebnim u "5 do 12"!

Zara Home
23.12.2020.
u 07:00

Tu su i sjajni prijedlozi za ukrašavanje božićnog drvca, zanimljivi LED ukrasi i brojne druge sitnice koje će dom pretvoriti i ovih blagdana u čarobno mjesto

Dok sitno brojimo do Božića, nikad neobičnijeg, jako nas je razveselila nadopuna sjajne blagdanske kolekcije s potpisom Zara Home.

Foto: Zara Home

Našli su se tu super detalji za uređenje doma u "pet do 12", ideje za originalno zamatanje darova, originalni darovi i pomagači za kuhinju koji će pripremu blagdanskih delicija učiniti zabavnijom i lakšom.

Foto: Zara Home

Tu su i sjajni prijedlozi za ukrašavanje božićnog drvca, zanimljivi LED ukrasi i brojne druge sitnice koje će dom pretvoriti i ovih blagdana u čarobno mjesto.

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije