Zanimljiv koncept

Na Mallorci otvoren hotel u kojem mogu boraviti samo žene!

Foto: somhotels.es
1/8
30.10.2019.
u 08:53

Mediteranska prehrana i mediteranski ugođaj zvijezda vodilja je ovog hotela čiji su gosti samo žene

Porto Cristo na Mallorci postao je jedino mjesto na svijetu koji nudi odmor samo za žene. Naime, gosti hotela Som Dona, mogu biti samo žene od 14 godine života na dalje. 

Sa specifično definiranom ciljanom javnosti, Som Dona hotel u svojoj ponudi od 39 soba, popunjen je sve do travnja 2020. godine, a u travnju cijena noćenja varira od 70 do 90 eura.

Foto: somhotels.es

Sve sobe ovog hotela pažljivo su dizajnirane, a umjetnički koncept uređenja kombiniran je u skladu s prirodom. Svaka soba dolazi s duplim krevetom i privatnim toaletom.

Dizajn čitavog prostora temeljen je na ženstvenim obilježjima te su prevladavajuće boje crvena, bijela i bež nijansa. Fokus hotela s četiri zvjezdice stvaranje je mediteranskog doživljaja za sve žene koje se žele opustiti, odmoriti i napuniti baterije.

Foto: somhotels.es

U ponudi hotela i lokalna je i internacionalna kuhinja temeljene na sezonskim namirnicama kao i wellness centar, bar i bazen.

Čak je i sam hotelski bazen dizajniran kao prirodna oaza koju nećete htjeti napustiti, a u ponudi je i solarij.

Hotel Som Dona nastoji potaknuti svaku ženu da svojim boravkom u hotelu zadovolji i upozna svoju divlju stranu, zdravu stranu, zabavnu stranu, lijepu, opuštenu, znatiželjnu i društvenu stranu odjednom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije