Ne propustite!

Na kioscima potražite novi broj Livinga

living
Living
03.03.2017.
u 08:00

Kupite uz Večernji list za sedam kuna

Stigla nam je prva subota u mjesecu, a to znači samo jedno - novi broj Livinga! Dočekajte proljeće sa šarenim bojama u domu. Ako nemate hrabrosti eksperimentirati, prepišite od nas i uživajte u spoju naoko nespojivog.

Predstavljamo vam Maritu Bonačić. Iako joj je interijer glavno polje djelovanja, netočno je zvati je arhitektom ili dizajnerom interijera - prostore tretira kako bi produkt dizajner i trebao - kao proizvode.

Tema broja su kuhinje, odnosno brzi i praktični trikovi koje lako možete izvesti sami, u trenutku će osvježiti vašu kuhinju i dati joj novi sjaj.     

Zavirili smo u jedan stan i u jednu kuću. U zagrebačkom stalnu pronašči smo miks različitih stilova, a zanimljivo je da je stan u samo mjesec i pol od poslovnog prostora pretvoren u topli dom! S druge strane, obiteljska se kuća smjestila na samom rubu grada, točnije na obroncima Medvednice te svojim suvremenim interijernim i eksterijernim dizajnom, osvaja i lokacijom i pogledom na Zagreb.

Ususret sunčanijim i ljepšim danima, okupajte dom cvijećem i proljetnim bojama. Inspirirajte se našim idejama iz editorijala i oživite sve prostorije. 

Nismo zaboravili ni na vrt! Pravo je vrijeme za pripremu vrta za proljeće te je vrijeme nove vegetacijske sezona i stoga je nužno znati kako je pravilno dočekati. Buđenje prirode iskoristite tako da u dom unesete mirise i ljepotu vjesnika proljeća koji osvajaju svojom raznolikošću!

Kad se umorite od radova u i oko kuće, najbolje se odmoriti uz ukusno jelo i napitak te razgovor s dragim ljudima. Prvo odredište neka vam bude Njummy restoran u Tomićevoj ulici, a nakon ukusnog doručka, uputite se na kavu u Kavanu Corso, mjesto koje oživljava duh starih zagrebačkih kavana! 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije