MULTIFUNKCIONALNO

Riješite se nereda u sobi i uredu prenosivom čeličnom policom

police za knjige
Foto: kyuhyungcho.com
1/11
27.09.2016.
u 15:00

Pomične pregrade na policama stvaraju fleksibilne prostore koji vam pomažu da organizirate knjige i ostale predmete na temelju njihove veličine i oblika

Inovativnost, multifunkcionalnost i praktičnost je ono što se iznimno cijeni u suvremenom dizajnu, a produkt dizajn s ovim kvalitetama vrlo je tražen.

Posljedica je to načina života u kojem se traže brza i efektna rješenja, što prilagođenija 'multitasking' svakodnevici koju uglavnom svi vodimo. Stoga svaki novi dizajnerski komad koji ima te odlike ima svoju budućnost. Jedan od njih svakako je i novi rad švedskog produkt dizajnera tajlandskog podrijetla Kyuhyunga Choa.

Foto: kyuhyungcho.com

Mladi dizajner u svom štokholmskom studiju kreirao je jednostavne kolorističke police za knjige i razdjelnike koji nam omogućuju da u njih stavljamo ne samo knjige nego i sve ostale sitnice.

Više elementata također nam omogućuje bolju organiziranost radnog i životnog prostora. Pomične pregrade stvaraju i fleksibilne prostore koji vam pomažu da organizirate svoje knjige i ostale predmete na temelju njihove veličine i oblika.

Foto: kyuhyungcho.com

Prednost police je da nema velike dimenzije što je čini savršenom za male prostore i urede te činjenicu da može biti na zidu, ali i na radnom stolu. Kyuhyung Cho predlaže da se police stave i u kupaonice te kuteve sobe.

Police od tankih presavijenih čeličnih ploča dolaze u tri komponenete i dimenzije: male su duge 8,2 cm, srednje 16,7 cm, a velike 26 cm.

>>Dorma, Linnki i Granit: Komadi idealni za male stanove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije