u trendu

Morsko plavetnilo kao inspiracija za uređenje interijera

H&M Home
06.05.2022.
u 06:25

Nježne nijanse plave, u kombinaciji s bijelom i sivom protežu se kroz tekstile, ali i kroz keramičke detalje. U kombinaciji s drvenim elementima stvara se osjećaj kao da ste na brodu, kažu dizajneri

More i njegovo plavetnilo vječna su inspiracija dizajnerima interijera, posebno u toplim mjesecima kad je poželjeno, u interijeru i eksterijeru, stvoriti morski ugođaj.

Foto: H&M Home

Dizajneri H&M Home-a ove sezone inspiraciju su pronašli u oceanu pri osmišljavanju ljetne kolekcije koja se može koristiti na otvorenom, dakle na balkonima i terasama, ali i na zatvorenom, u dnevnoj zoni koja će momentalno, uz ove dodatke, postati opuštajuća i ležerna.

Foto: H&M Home

Nježne nijanse plave, u kombinaciji s bijelom i sivom protežu se kroz tekstile, ali i kroz keramičke detalje. U kombinaciji s drvenim elementima stvara se osjećaj kao da ste na brodu, kažu dizajneri.

Foto: H&M Home

Posebno atraktivna je posteljina koja vjerno imitira valove koji udaraju u stijene, te uzorci inspirirani morskim životom - travama i koraljima!

Foto: H&M Home

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije