ISKORISTITE PRILIKU

Mondo čisti police: pronađite sve što vam treba za vaš dom

kuhinja kućanski aparati
Foto: Thinkstock
22.10.2015.
u 11:15

Nabavite novi usisavač, pribor za jelo, set lonaca ili pak sokovnik po 50 posto nižim cijenama

Na internetskoj trgovini Mondo.hr upravo je u tijeku veliko “čišćenje” virtualnih polica prepunih dobrih proizvoda. Po cijenama nižim gotovo i do 50 posto da se naći zaista širok asortiman proizvoda za dom, a mi smo vam izdvojili primjerke koje se zaista isplati “uhvatiti” sada kada je prilika jer su uštede nevjerojatne.

Također, ovi proizvodi spadaju u kategoriju popularnih, uvijek potrebnih svakom domaćinstvu, odnosno kuhinji te ih se isplati nabaviti i kao dopunu, ali kao i za zamjenu za one stare i dotrajale. Proizvode možete kupiti kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Mondo dostavlja robu diljem Hrvatske u roku od tri dana.

Po izrazito povoljnim cijenama mogu se naći još i dječja oprema, mobiteli, kovčezi, noževi, razno posuđe... Detaljnu ponudu pogledajte na mondo.hr.

Foto: Mondo.hr
Ovaj set od tri lonca i tave poslužit će za pripremu brojnih jela, a uz to dolazi u atraktivnoj boji (239,99 umjesto 599,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Uz Braunov sokovnik pripremite vitaminsku okrepu za zimske dane. Za čašu svježeg soka treba mu 15 sekundi (599,99 umjesto 999,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Kompaktan Electroluxov usisavač snage 2000 W u atraktivnoj boji zgodan je za usisavanje svih vrsta prostora i podova (489,99 umjesto 799,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Jeste li od onih koji još uvijek nemaju blender? Iskoristite ovu priliku i nabavite vrhunski Braunov primjerak, otporan na ogrebotine, kapaciteta 1,75 L... (359,99 umjesto 539,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Poput profesionalca poslužite sladoled svojoj djeci ili gostima uz set žlica koje su baš za tu namjenu. Ručke dolaze u crvenoj boji (72,99 umjesto 99,99 kn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije