praktično

Moderne i fleksibilne eko-lampe dobile su i ugao

modularne lampe novi zeland
Foto: designtree.co.nz
1/7
12.09.2016.
u 14:30

Zahvaljujući modularnom sistemu, lampe Frankie Pendant dizajnerskog studija Designtree s Novog Zelanda mogu se kombinirati na razne načine

Dizajnerski studio Designtree s Novog Zelanda svojoj poznatoj kolekciji praktičnih, efektnih i modernih modularnih lustera 'Frankie Pendant', započetih 2013. godine dodao je novi komad, visilicu koja ima ugao.

Upravo uz pomoć inovativnog modularnog sustava, pomoću kojeg je moguće od jednog oblika stvarati nekoliko verzija, dizajneri su otišli korak dalje i kreirali jedan u obliku slova L. Novi kutni modul pod 90 stupnjeva kreiran je početkom ove godine i predstavljen na nekoliko sajmova.

Novi modul zbog svoje fleksibilnosti nudi i niz novih mogućnosti, koje dizajneri kane dalje razvijati. Već su najavili oblik trokuta i pravokutnika.

Foto: designtree.co.nz

Usto, sva tri dosadašanja modula, rađena od od američkog jasena, recikliranih PET ploča, pletenog kabla i držača žarulje mogu se kombinirati i stvarati lustere raznih veličina, boja i oblika.

Visilice dolaze u nekoliko boja - osim sive, postoji i crna te antracit verzija. Također, i boja užadi na kojima visi luster dolazi u nekoliko boja - crnoj, crvenoj i sivoj.

Foto: designtree.co.nz

Posebnost lustera je i u tome što reciklirane PET ploče, od kojih su napravljena sjenila od 100% recikliranog materijala i otpornog na UV zrake pa je stoga zaštićen od blijeđenja boje i vlage. Materijal je također netoksičan, ne izaziva alergijske reakcije i lagan je za održavanje.

>>Popularne Stripes lampe dobile su dostojnog nasljednika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije