hrabar miks

Moderno uređen dvosobni stan sa zelenom sofom kao glavnom zvijezdom

BoConcept
14.04.2022.
u 11:33

Vlasnicima je jako bitno bilo stvoriti prirodnu i toplu atmosferu, s puno zelenila i dojmom džungle

Stari građanski stanovi obično očaravaju visokim stropovima, štukaturama, raskošnim lusterima i, vrlo često, klasičnijim stilom uređenja. Ovaj stan potpuna je suprotnost svemu navedenom. Vlasnici su stari stan odlučili adaptirati i u urediti posve moderno, a u tome su im pomogli arhitekti i dizajneri interijera iz BoConcepta.

Foto: BoConcept

Stropovi su spušteni, klasična dvostruka drvena vrata u dnevnoj sobi zamijenjena su modernim staklenima, uzorci na zidovima i detaljima hrabri su, a osnovna boja oko koje se vrti ova stilska priča je zelena.

Foto: BoConcept

Glavna zvijezda ovog moderno uređenog dvosobnog stana je raskošni baršunasti kauč u zelenoj boji. Dodatno mu komplimentiraju zlatni detalji i sjajno odabrani uzorci i boje koje dočaravaju prirodu. Naime, vlasnicima je jako bitno bilo stvoriti prirodnu i toplu atmosferu, s puno zelenila i dojmom džungle.

Foto: BoConcept

Stan se sastoji od zasebne spavaće sobe i velike open space zone koja uključuje već spomentu dnevnu sobu, raskošnu blagovaonicu koja je u kontrastnim tonovima - smeđe-bijela. Tu je i i vrlo jednostavna i iznimno funcionalna kuhinja te raskošna terasa koja je uređena tako da se sjajno nastavlja na unutrašnji prostor.

Foto: BoConcept

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije