s puno stila

Moderan trosobni stan oduševio nas je hrabrim akcentima u boji

BoConcept
05.10.2021.
u 09:58

Cijeli stan uređen je vrlo moderno, puno je pažnje posvećeno rasvjeti, a detalji su ono što oduševlja u ovom stanu jer svaki osim ukrasne ima i funkcionalnu ulogu

Pariški trosoban stan oduševljava na prvu, kako tlocrtom tako i uređenjem. Namještaj i idejno rješenje potpisuje danski BoConcept čiji dizajneri su se potrudili u prvi plan staviti prednosti ovog genijalnog prostora.

Foto: BoConcept

Dvije spavaće sobe uređene su u modernom stilu, s raskošnim krevetima u prvom planu, ormari su ugradbeni, gotovo pa skriveni, a protežu se od poda do stropa. Razigrane s pokojim detaljem u boji koji ujedno služi i kao poveznica s ostatkom prostora.

Foto: BoConcept

Dnevna zona najraskošniji je dio ovog stana. Dnevni boravak koncipiran je tako da je vizualno središte sobe kamin koji datira iz vremena kad i stan što prostoru daje poseban šarm. Oko njega su smještene sofe u neutralnim tonovima i cijeli prostor odiše sjajnom atmosferom.

Foto: BoConcept

Blagovaonica je od dnevnog boravka odvojena francuskim vratima što omogućava metamofrozu prostora - prema potrebi dnevna zona može biti veliki open space prostor ili pak svaka prostorija za sebe.

Foto: BoConcept

Blagovaonica je vrlo raskošno uređena, a plavi baršunasti stolci odlična su protuteža tamnom masivnom drvenom stolu.

Foto: BoConcept

Iz blagovaonice se, kružno, dolazi do velikog predsoblja koje je vrlo mudro iskorišteno kao kutak za predah, ali i kao prostor za dodatno skladištenje.

Foto: BoConcept

Cijeli stan uređen je vrlo moderno, puno je pažnje posvećeno rasvjeti, a detalji su ono što oduševlja u ovom stanu jer svaki osim ukrasne ima i funkcionalnu ulogu.

Foto: BoConcept

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije