Trend

Mirisi za dom inspirirani Zagrebom od sada i u svijećama

Notes of Zagreb
01.10.2019.
u 15:53

Ljubitelji mirisnih nota ruže i vanilije kombinirane s breskvom, ali i nota sandalovine, jantara i benzoina te bora, tamjana i cedra došli su na svoje s novim mirisnim svijećama Notes of Zagreb

Ova jesen odisat će neočekivanim mirisnim notama koje predstavlja brend Notes of Zagreb koji u svojoj raznolikoj ponudi mirisa za dom ima i nekoliko mirisnih svijeća. Svaka svijeća je 100 posto prirodna, ručno rađena i dolazi s najvišim udjelom mirisnih ulja u kombinaciji sa sojinim voskom. Svijeće dolaze u maloj i velikoj veličini, a vrijeme gorenja male svijeće je 40 sati dok će velika svijeća gorjeti i do 110 sati. 

Notes of Zagreb ove jesni nudi izrazito tople i bogate mirisne svijeće "Porta di Pietra", "Upper Town" i "Kaptol 1094". Topao i pun miris svijeće "Porta di Pietra" privući će sve ljubitelje ruže i vanilije čije su mirisne note kombinirane s breskvom. "Upper Town" iza sebe ostavlja malo intenzivniji miris koji se krije u notama sandalovine, jantara i benzoina, a drvenaste note bora, tamjana i cedra glavni su sastojci mirisa u svijeći "Kaptol 1094".

Ugodna atmosfera u domu može se lako postići i pomoću mirisa, a ako on proizlazi od svijeće koja miris ispušta svojim sagorijevanjem takva je atmosfera zagarantirana.

Foto: Notes of Zagreb
Foto: Notes of Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije