U gostima kod Ironmana

Miran obiteljski dom Roberta Downeyja Jr.

Zillow
11.08.2017.
u 15:14

Smještena na osunčanom brdu i s cijenom od 3,8 milijuna dolara, kuća se rasprostire na nešto više od tisuću četvornih metara

Navikli smo da poznati imaju nekretnine na svim stranama svijeta. Holivudski miljenik Robert Downey Jr. nije nimalo iznimka. Tek što je kupio osebujnu kuću u amerićkom gradu East Hamptonu koja izgleda poput vjetrenjače, već dva tjedna poslije se "prebacio" na drugu stranu novog kontinenta i kupio imanje u kalifornijskom Malibuu.

Foto: Zillow

Smještena na osunčanm brdu, kuća se rasprostire na nešto više od tisuću četvornih metara. Krase ju pogledi na ocean iz gotovo svake prostorije. Nezaobilazna staklena stijena ograđuje dnevni boravak i pruža pogled na more. Kada je otvorena, briše se granica između unutarnjeg i vanjskog prostora. Tu je i terasa sa kutkom za zabave i pripadajućim kaminom, kuhinjom na otvorenom, malenim golf terenom, bazenom i jacuzzijem.

Foto: Zillow

Štednjak s čak osam plamenika, dva sudopera i hladnjak samo za vino čine kuhinju spremnom za zabave s obitelji i prijateljima.

Foto: Zillow

Kuća uključuje tri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama, a Downey Jr. ju je osigurao za 3,8 milijuna dolara.

Zavirite u našu foto-galeriju za sve slike glumčevog novog doma:

1/16

Komentara 1

Avatar sidhara
sidhara
16:09 11.08.2017.

Preruzno namjestena kuca. Jedino kuhinja i bazen na nesto slice, ostalo ocaj. Divani gori nego u Ikei, okolo sve ruzno, hladno i bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije