Hit mjesto

Marti's place: Jedan od najljepše uređenih interijera koje smo vidjeli

20.01.2021.
u 13:30

Zanimljive štukature, francuska vrata u elegantnoj crnoj boji, kutak za čitanje i ispijanje omiljenog napitka u kojem dominira elegantan zeleni kauč, kutak za fotkanje koji krasi zanimljiva ružičasta zidna instalacija i glavna zvijezda salona - popularna raskošna lampa od perja samo su neki od naglasaka koji ovaj salon čine jako posebnim

U vrijeme pandemije i novog normalnog, s mjerama na snazi i radom od kuće, mnogi od nas promijenili su životne navike, a vrijeme koje smo inače imali za sebe nekako se ispreplelo s obvezama. Stoga jako veseli da u Zagrebu postoji kutak koji je stvoren za opuštanje i nudi baš spomenuto "me time", odnosno vrijeme za sebe.

- Marti's place je nastao nakon 20 godina frizerskog iskustva te slušanja potreba i želja klijentica. Kako nam je svima tempo života ubrzan ,odlazak u salon je onih "5 minuta za sebe" koje svakoj ženi trebaju - objašnjava nam vlasnica ovog vrlo posebnog salona Martina Habek.

No, osim uslugom, ovaj salon u centru Zagreba (u ulici Matije Mrazovića) ističe se i svojim uređenjem. Salon se prostire na 82 kvadrata i uređen je do najsitnijeg detalja. Vlasnica je prostor uređivala sama, a cilj joj je bio stvoriti ugodan prostor.

Zanimljive štukature, francuska vrata u elegantnoj crnoj boji, kutak za čitanje i ispijanje omiljenog napitka u kojem dominira elegantan zeleni kauč, kutak za fotkanje koji krasi zanimljiva ružičasta zidna instalacija i glavna zvijezda salona - popularna raskošna lampa od perja samo su neki od naglasaka koji ovaj salon čine jako posebnim.

- Vođena željom da se svatko tko dođe u salon osjeća kao kod kuće krenula sam s uređenjem. Svaki detalj odabrala sam sama, s puno pažnje i ljubavi - entuzijastično priča vlasnica i dodaje još jednu posebnost Marti's placea:

- Naš pristup je individualan tako da je klijentica sama u svom terminu - ima cijeli salon samo za sebe! Naše goste uvijek dočekamo s finom kavom, gin tonicom ,finim pecivom, slatkim zalogajem ili voćem u ljetnim mjesecima kad se može uživati i na terasi.

Dakle, zaista je sve podređeno užitku i vremenu za sebe, a kako bi zadovoljstvo uslugom, u ovim pandemijskim vremenima kad je jedini izlazak onaj do najbliže trgovine, ipak otišlo urbi et orbi Martina Habek osmislila je prostor koji je izvrsna kulisa za odlične instagramske fotke. U ovom salonu osim frizerskih usluga, nude i usluge ugradnje trepavica, make up-a i ugradnje gela i trajnog laka na noktima.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije