STAMBENI MULTIPRAKTIK

Drvenu kućicu za odmor iz snova prije kupnje možete isprobati

mala drvena kućica kamp prikolica
Foto: Traveller.com
1/21
07.10.2016.
u 13:30

Kamp kućice američka tvrtka Escape Homes nudi u najam preko vikenda ili na duži period kako biste uvidjeli odgovara li vam ovakav način odmora

Mnogima je vlastita kuća i vikendi u prirodi, daleko od gužve, asfalta i buke veliki neostvareni san. Obično nas u ostvarenju takvih želja i planova koče financije...

Rješenje je montažna ili pak kamp kućica, koje danas svojim dizajnom posve nalikuju 'pravim' kućama. Svjesna svih prednosti takvih objekata, američka tvrtka Escape Homes predstavila je na tržištu montažne i kamp kućice koje prije nego što se odlučite na ovakav način života i kupite ih možete i – isprobati!

Foto: Traveller.com

Escape Homes iz Wisconsina nudi mogućnost da njihove modele kućica unajmite preko vikenda ili na neki duži period, ovisno kako se dogovorite s njima. Tako ćete steći uvid u sve prednosti i mane ovakve kuće te vidjeti je li ona pravo trajno ili vikend rješenje za vas.

Foto: Traveller.com

Tvrtka je u nekoliko američkih država i različitim lokacijama (u stambenom naselju, uz jezero, u šumi...) postavila svoje stambene objekte te ih nudi svim zainteresiranim. Također, nude i prijevoz za kamp kućice pa ih možete dovesti i u svoje dvorište i tamo testirati!

Foto: Traveller.com

Riječ je kućama koje su vrlo kompaktne i s kvadraturom od 20 do 50 četvornih metara, te je svaki centimetar u njima iskorišten, a spavaonice se nerijetko nalaze na galeriji, kako bi se što više uštedjelo. Kuća koju vam prikazujemo je kamp kućica i stoji od 30 tisuća dolara na više, ovisno o sadržaju.

Foto: Traveller.com

>>Zadnji je tren za sadnju trajnica koje će cvjetati u proljeće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije