s potpisom

Luksuzni brendovi u lovu na ljubitelje interijera, Home kolekcije zlatna su koka u vrijeme pandemije

Fendi Casa
19.09.2021.
u 07:00

Brendovi i dizajneri koji su u normalnim okolnostima fukusirani na modu okrenuli su se dizajniranju komada za dom. I ne govorimo tu samo o detaljima i dodacima već i o ozbiljnim kolekcijama posuđa, kućnih tekstila i konkretnih komada namještaja

Panedmija uzrokovana COVID-om, koja nas je natjerala da u domu provodimo puno više vremena pa ga i, logično, želimo oplemeniti, uljepšati, preurediti...iznjedrila je i sjajne stvari kad govorimo o dizjanu. Brendovi i dizajneri koji su u normalnim okolnostima fukusirani na modu okrenuli su se dizajniranju komada za dom. I ne govorimo tu samo o detaljima i dodacima već i o ozbiljnim kolekcijama posuđa, kućnih tekstila i konkretnih komada namještaja.

Foto: Versace

Versace je ove godine na milanskom Salone del Mobile predstavio impresivnu Home kolekciju koja uključuje dodatke poput dekica, jastučića i sličnih tekstila, ali i veliki namještaj - krevete, ormare, stolce...

Foto: Gucci Decor

Gucci je logomaniju odlučio proširiti na Home asortiman koji nosi ime Gucci Decor, a sve što naprave s oznakom brenda, u pravilu se rasproda. Možda je najbolji primjer njihov stolac koji košta više od 25 tisuća kuna, a koji je rasprodan u svega par sati.

Foto: Dior Maison

U ovu utrku uređenja doma uključio se i Dior koji svojom podlinijom Maison oduševljava kupce diljem svijeta. Ako vam za oko zapne neka od divota iz Diora nemojte se čuditi paprenim cijenama - jedan tanjur košta oko 900 kuna.

Foto: Fendi Casa

Fendi Casa već godinama sinonim je za vrhunski namještaj, a specijalizirali su se i za opremanje hotela. U pandemijskom vremenu fokusirali su se, pametno, na outdoor asortiman - za uživanje na otvorenom sa stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

I Hermes se odlučio pozabaviti domom pa je tako ova francuska luksuzna kuća u Milanu predstavila svoju viziju uređenja interijera. Bazirali su se na ručno oslikanoj keramici i tepisima, a predstavili su i par komada namještaja koji su oduševili svojom estetikom, odnosno jednostavnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom. Cilj im je bio, kažu, stvoriti kolekciju koja je jednostavna i elegantna te omogućava maksimalnu udobnost.

Svog konja u ovoj utrci ima i dizajnerica Tory Burch koja puno ulaže u Home kolekciju, prije svega u posuđe i kućne tekstile, a upravo se njezin tim pobrinuo za uređenje stolova na nadavno održanoj Met Gali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tory Burch (@toryburch)

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije