zatvoreni balkon

Lođa koju su vlasnici uredili s malim budžetom izgleda fantastično

IKEA
17.04.2022.
u 07:00

Opuštajuća glazba, udobna vanjska fotelja i tople sunčeve zrake – sve je što trebate za ugodan prostor za opuštanje

Svatko od nas se opušta na svoj način. No, ako vam je udobnost na prvom mjestu ova lođa mogla bi vam poslužiti kao sjajna inspiracija. Udoban vanjski namještaj detaljnog dizajna i visoke kvalitete vlasnici su našli u Ikei.

Foto: IKEA

Robusan stolac izrađen je od visokokvalitetnog drva eukaliptusa, materijala iz obnovljivih izvora, a u kombinaciji s jastucima pretvara se u udobnu fotelju.

Foto: IKEA

Kako im je lođa manjih dimenzija jako im je važno bilo da je namještaj funkcionalan. Vanjski namještaj čiji se komadi mogu slagati jedni na druge uvijek je dobro rješenje – možete napraviti mjesta kad god vam to zatreba.

Foto: IKEA

Opuštajuća glazba, udobna vanjska fotelja i tople sunčeve zrake – sve je što trebate za ugodan prostor za opuštanje. Vislice sa solarnim napajanjemi poslužit će kao ugodna ambijentalna rasvjeta.

Foto: IKEA

Tu je i kutak za vrtlarenje koji ujedno ima opuštajući učinak, a i super izgleda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije