HIT MJESTO

Ljupka oaza za glamurozne dive u strogom centru Zagreba

obrve brow bar
Foto: John Pavlish
1/11
11.09.2016.
u 10:00

Brow bar, prvo i za sada jedino mjesto u Hrvatskoj za oblikovanje obrva, odiše glamurom i retroštihom, a u prostoru prevladavaju ružičasta i bijela

Centar Zagreba bogatiji je za još jedno žensko utočište od užurbanog i stresnog ritma. Riječ je o prvom hrvatskom “brow baru”, specijaliziranom za njegu, čupanje i oblikovanje obrva koncem, drevnom metodom koja potječe iz Indije.

Vlasnica Manuela Picard na svečanom otvorenju održala je interaktivnu prezentaciju, demonstrirala tehniku i pokazala kojem obliku lica, boji kose i puti najbolje odgovara koji oblik obrva nakon čega nas je provela kroz šarmantni prostor.

Foto: John Pavlish

Šarm shabby chica

Prostor u Gajevoj 8 uređen je u tzv. shabby chic stilu, u njemu prevladavaju ružičasta i bijela. Oblijepljen je ružičasto-bijelim tapetama “Ralph Lauren” nabavljenima u Londonu koje prostor vizualno povećavaju. Dašak glamura unesen je fotografijama Audrey Hepburn i Marilyn Monroe. Cijeli salon uređen je prema najmodernijim svjetskim trendovima uređenja “brow barova” s najboljom i vrhunskom opremom iz svijeta kozmetike.

Užurban način života kojim danas živimo i sve veća potražnja za „idealnim obrvama“ potaknuli su Manuelu Picard da uza svoj postojeći salon otvori i prvi hrvatski “brow bar” u koji možete doći bez prethodnog rezerviranja termina, za vrijeme pauze ili kad se zateknete u gradu i u samo 10-ak minuta jedinstvenom tzv. threading metodom dobijete željeni izgled obrva.

Foto: John Pavlish

Tapete s potpisom

Manuela i njezin tim Picard Beauty već se godinama uspješno brinu o ženskim obrvama, a to potvrđuje brojka od 2000 uređenih obrva svaki mjesec. Osim threadinga lica, nude i ekstenzije, minival, bojenje trepavica, japansko iscrtavanje, make-up i depilaciju cijelog tijela.

– “Brow Bar” je zamišljen kao tzv. “walk in” usluga za “grooming”, tj. uređivanje obrva. S obzirom na to da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika na licu, a najčešće su zanemarene, odlučila sam da ova usluga bude dostupna svima, pogotovo ženama i muškarcima koji žive užurbanim stilom života i koji ne mogu planirati ili rezervirati tretmane mjesec dana unaprijed. Pravilnim oblikovanjem obrva licu se može vratiti svježina, podići i otvoriti pogled. U “Brow Baru” nudimo i bojenje obrva, microblading i najprirodniji trajni make up koji traje do dvije godine, idealno za žene koje nemaju dovoljno obrva ili su ih izgubile zbog bolesti ili dugotrajnog čupanja – izjavila je Manuela.

Foto: John Pavlish

>>Bivša trgovina tekstila u Španskom postala sjajno uređen kafić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije