PRENAMJENA

Ljestve: sjajan dekorativni element u domu

Dom Ane i Patricka Kamina
Apartment Therapy
23.10.2018.
u 13:20

Inspirirajte se na koje sve načine možete upotrijebiti "obične" ljestve!

Davanje nove uloge starim predmetima predstavlja pokretačku snagu "uradi sam" projekta. Ljestve su jedan od onih predmeta koje nemamo svi kod kuće, ali ih je vrlo lako nabaviti i ne potrošiti puno novca na njih. Uz malo truda, brusnog papira i boje, one mogu postati sjajni dekorativni predmeti u domu. Čemu sve mogu poslužiti?

Ljestve su sajan dekorativni način za organiziranje ručnika u kupaonici. Jednostavno ih posložite po policama ili ih zarolajte u kutije. Na preostale police izložite sve što bi vam moglo zatrebati, naravno, pospremljeno u košarice kako ne biste stvorili nered.

Vaše će biljke rasti brzo i bogato ako ih posadite na otvorenom, gdje se mogu "sunčati". Malene teglice posložite na ljestve i uživajte u ovom dekorativnom komadu koji neće proći nezapaženo.

Ako ljestve objesite na zid horizontalno, one će poslužiti kao police za knjige... Namjene ljestvi u interijeru su ograničene jedino vašom maštom. Inspirirajte se!

Foto: A Pair And A Spare DIY

Foto: Apartment Therapy

Foto: Dandelion Express

Foto: Funky Junk Interiors

Foto: Liz Marie Blog

Foto: Life Beautiful

Foto: My Front Porch

Foto: Our Fifth House

Foto: Shanty 2 Chic

Foto: screenshot/facebook

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije