UZ PRIGODNI PROGRAM

Lesnina Split slavi 12. rođendan

Lesnina
Foto: Lesnina
1/4
16.06.2015.
u 09:15

Na pojedini kuhinjski asortiman, dnevne boravke, kožne garniture, spavaće i dječje sobe, kupaonski namještaj i svu ostalu ponudu za kuću i dom vrijedit će i megapopusti

Lesnina Split, najveći centar za opremanje doma u Dalmaciji ovih dana slavi 12. godina! Proslavi će se pridružiti i svi ostali centri Lesnine diljem Hrvatske s prigodnim akcijskim popustima i posebnim ponudama.

Od 18. (četvrtka) do 21. (nedjelja) lipnja 2015. posjetitelje Lesnine Jankomir i Sesvete u Zagrebu, Čakovec, Rijeka, Varaždin, Zadar, Osijek i, naravno, Split očekuju atraktivni popusti na spavaće sobe, komadni namještaj, kuhinje, regale, baby program i zavjese. Rođendansko slavlje Lesnine u Splitu bit će popraćeno i bogatim zabavno-animacijskim programom – prezentacijama, degustacijama, gratis pivom i zabavom za djecu.

Na pojedini kuhinjski asortiman, dnevne boravke, kožne garniture, spavaće i dječje sobe, kupaonski namještaj i svu ostalu ponudu za kuću i dom vrijedit će i megapopusti, pa će cijene pojedinih odabranih artikala unutar ovih odjela biti snižene i do senzacionalnih 65%. Osijek, Varaždin, Čakovec, Rijeka i Zadar slaviti će od četvrtka 18. do subote 20.6.2015., a centri Split, Zagreb Jankomir i Sesvete od petka 19. do nedjelje 21.6.2015.

U prošloj godini Lesnina Split kojoj gravitiraju stanovnici Dalmacije – od Šibenika, preko Splita pa do Makarske ili čak Dubrovnika posjetilo je više od 400.000 kupaca. Sa svojom uslugom dostave i montaže Lesnina Split pokriva sva navedena područja uključujući i otoke. Centar Split kao i svi drugi Lesnina centri sadrži kompletan asortiman namještaja i pratećeg programa, a stručni zaposlenici rado će pomoći savjetima prilikom planiranja uređenja doma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije