Vizualna varka

Knjige koje lebde? Nije čarolija nego genijalan dizajn

Polica za knjige
Foto: Promo fotografije
1/4
23.04.2019.
u 08:48

Nagrađivani i hvaljeni britanski dizajner Sebastian Bergne, poznat po dizajniranju svakodnevnih uporavnih predmeta, predstavio je svoju policu za knjige - Fiction.

Bilo da su postavljene okomito i tvore stup ili na vodoravnoj polici knjige se doimaju kao da lebde.

Poznati dizajner do sada je napravio numeriranu seriju od 25 takvih polica od lakiranog čelika, dimenzija 35x15x53 cm. Cijena police je 78 funti, a dostupno je i preko dizajnerovog web shopa.

Foto: Promo fotografije

Inače, na policu za knjige svakako bi bila ponosna njegova baka, spisateljica Diana Holman Hunt, od koje je Sebastian pobrao ljubav prema beletristici.

>>Ova polica za knjige će vas oduševiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije