ČESTITAMO!

Lana Cavar dobitnica je dvije najveće nagrade za grafički dizajn

lana cavar nagrada
Foto: Privatni album
1/4
15.09.2016.
u 14:45

Dizajnerica je osvojila Nagradu za najbolji grafički dizajn za hotel Adriatic u Rovinju te Nagrada za izvrsnost ICO-D Excellence Award, za vizualni identitet sezone 2014-/16 Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu

Grafička dizajnerica Lana Cavar dobitnica je dvije najznačajnije nagrade za vizualnu komunikaciju u protekle dvije godine, a u sklopu Izložbe hrvatskog dizajna 1516 koja se do 16. listopada održava u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Jedna od dvije uručene joj nagrade u tradicionalno najbrojnijoj kategoriji Dizajna vizualnih komunikacija - jest Nagrada za najbolji grafički dizajn, a pripala je njezinom radu vizualnog identiteta Hotela Adriatic (Maistra) kojega je britanski Guardian proglasio jednim od najboljih boutique hotela u Europi za 2016. godinu. Koautori ovog dizajna su Marino Krstačić-Furić i Ana Tomić.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Hotel Adriatic u Rovinju za čiji je vizualni identitet nagrađena Lana Cavar

Lani Cavar dodijeljena je i posebno prestižna nagrada za izvrsnost ICO-D Excellence Award, čiji je pokrovitelj međunarodno udruženje dizajnera ICO-D, a koja se dodjeljuje ukupno najboljem radu s područja vizualnih komunikacija od strane međunarodnog žirija, a ovaj put je njome nagrađen vizualni identitet sezone 2014-/16 Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Foto: Robert Demo
Dizajenrica Lana Cavar na dodjeli nagrade

>>Design District Zagreb osvojio je Veliku nagradu HDD-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije